Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Ajuntament mantindrà la subvenció a les Falles de Benicarló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • A causa de la importància cultural i econòmica de la festa fallera, l’equip de govern ha decidit atorgar enguany també la subvenció habitual a la Junta Local Fallera i a les 13 comissions, per tal que puguen encetar un nou projecte per a enguany. La festa es podria celebrar el segon semestre de l’any, segons com evolucione la situació sanitària.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada pel regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón i el president de la Junta Local Fallera, Fede Guimerà, ha anunciat que «l’equip de govern ha decidit preservar l’import de les subvencions que s’atorguen a la Junta Local Fallera i a les comissions, per tal que puguen encetar un nou projecte que tinga repercussió directa en l’activitat econòmica de Benicarló».

Per la seua part, el regidor de Festes i Falles ha recordat que «les Falles a Benicarló van més enllà d’allò estrictament festiu, tenen una importància cultural i un pes important en el moviment econòmic del municipi, per això promocionar-les és també donar suport a diverses activitats econòmiques que viuen al voltant de la festa i repercuteixen en el teixit econòmic de Benicarló».

En aquest sentit, el regidor ha desvetllat que en una reunió conjunta entre l’Ajuntament, la Junta Local Fallera, els presidents de les 13 comissions falleres, «el consistori ha traslladat una proposta a les comissions per tal que, d’acord amb la subvenció que es manté, puguen encetar un nou projecte més humil que ens permetrà salvar l’exercici del 2021 i fer que es mantinga l’esperit faller a Benicarló».

El president de la Junta Local Fallera ha volgut agrair la proposta de l’Ajuntament i «l’esforç del consistori per mantindre la subvenció en un moment com aquest». Guimerà ha afegit que «ara les comissions seran les que decidiran si plantar o no els monuments durant el segon semestre de l’any, però sempre respectant totes les mesures de seguretat, perquè la festa és important però la salut ho és molt més».

Falles en línia

Guimerà també ha desvetllat que des de la Junta Local Fallera han preparat una programació en línia per a mantindre encesa la flama de les Falles de Benicarló.

[themoneytizer id=”55754-16″]

 

Explora más

Vinaros
8:25 am, May 28, 2024
temperature icon 19°C
L: 18° H: 19°
Feels like 19 °C nubes
Humidity 78 %
Pressure1020 mb
Wind 5 Km/h