L’Ajuntament visita el Campus d’Estiu de Cocemfe Bamesad

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Les activitats es desenvolupen al col·legi d’Educació Especial del Baix Maestrat amb la participació de vàries desenes de xiquets i xiquetes

Aquesta setmana la regidora d’Educació i Infància, Begoña López, acompanyada per la regidora de Polítiques Socials, Amàlia Cabos, ha fet una visita al Campus d’Estiu de Cocemfe Bamesad. Es tracta d’una proposta lúdica i educativa que s’ofereix als alumnes del Col·legi d’Educació Especial del Baix Maestrat, perquè puguen gaudir d’unes vacances escolars plenes de diversió.

La regidora López ha destacat que es tracta d’una proposta molt important per ajudar als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar. En aquest sentit, comentava que “al Campus d’Estiu de Cocemfe Bamesad també s’afegeix el Campus d’Estiu l’Illa amb més de 1.300 xiquets i xiquetes inscrits, fet que demostra la gran importància d’aquests serveis d’oci educatiu que cada any s’ofereixen al municipi”.

Per la seua banda, la regidora Cabos agraïa a Cocemfe Maestrat la seua implicació per oferir un any més el campus. Segons comentava “les activitats s’imparteixen a través de monitors professionals perquè els xiquets i xiquetes es puguen divertir, al mateix temps que també aprenen”.

Explora más

Vinaròs,ES
1:04 pm, September 21, 2022
temperature icon 28°C
L: 26° H: 28°
Feels like 27.88 °C nubes
Humidity 45 %
Pressure1017 mb
Wind 8 Km/h