Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’alcaldessa de Torreblanca acusa el PSOE de mentir per a crear falses polèmiques a costa de col·lectius vulnerables

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Tania Agut: “No s’ha retirat ni un sol llibre de la biblioteca municipal i la bibliotecària els classifica sota el seu criteri tècnic”

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Torreblanca ha acusat el Grup Municipal del PSOE de mentir per a crear falses polèmiques a costa de col·lectius vulnerables que es mereixen el màxim respecte.

La pròpia alcaldessa de Torreblanca, Tania Agut, ha volgut deixar clar el seu enuig per “la falsa acusació que hem retirat de la biblioteca municipal llibres per orde de la regidora de Cultura. És completament fals, perquè no sols no s’ha retirat un sol llibre de la biblioteca, al contrari, s’han comprat més de 200 llibres nous després de fer una enquesta ciutadana i hem comprat els llibres que ens han demanat els veïns”.

L’alcaldessa, a més, ha insistit que “el PSOE ha de demanar perdó a la regidora de Cultura, que no ha donat absolutament cap orde per a eliminar o retirar llibres de cap mena, com ells han acusat falsament. De fet, el que haurien d’haver fet ells si volgueren saber la veritat. He parlat amb la bibliotecària per a preguntar-li i ella és la que classifica i organitza els llibres per temàtiques en funció dels seus criteris tècnics i m’ha confirmat que la regidora no ha ordenat res, no s’ha retirat cap llibre i que la que organitza la distribució de la biblioteca és la pròpia funcionaria”.

Agut ha exigit responsabilitat al PSOE i, “en lloc de fer acusacions d’esta gravetat, la pròxima vegada, en lloc d’especular, els aconselle que demanen informació a les persones que tenen la informació i així resoldre els seus dubtes i no difondre faules. La veritat és que continuen sent a la biblioteca tots els llibres que estaven perquè no s’ha retirat cap”.

Explora más

Vinaros
10:28 am, July 24, 2024
temperature icon 30°C
L: 30° H: 34°
Feels like 32.96 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h