L’alcaldessa de Torreblanca perd els papers i expulsa al PP del ple

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

  • La portaveu del PP, Tania Agut, acusa la primera edil de mentir sobre el pagament dels convenis de les expropiacions. “Va ser el PP el que va promoure una proposta d’acord per a saldar aquests deutes que el PSOE es va negar a acceptar”
  • L’alcaldessa de Torreblanca “viu una realitat paral·lela”. “Creu que l’ajuntament és el seu mas i expulsa a tot aquell que li porta la contrària. La democràcia va arribar fa dècades però sembla que a Josefa Tena prefereix imposar abans que dialogar”, diu Agut

24 de novembre de 2022.- L’alcaldessa de Torreblanca, la socialista Josefa Tena, ha tornat hui en ple a perdre els papers obligant a la portaveu del PP en la localitat, Tania Agut, a abandonar el saló de plens. Incapaç d’escoltar una postura diferent de la seua i de mantindre l’equanimitat que se li exigeix com a presidenta de la corporació municipal, Tena ha decidit emmordassar als qui difereixen del seu criteri en una mostra més d’intolerància que no és nova per als veïns del municipi.

El detonant ha sigut el debat sobre el pagament dels convenis, en lloc de centrar el debat en l’aprovació dels convenis per a pagar les expropiacions que Torreblanca deu a desenes de propietaris. “L’alcaldessa s’ha presentat com la valedora d’aquest acord quan, la realitat és que va ser el PP el que va presentar una proposta per a pagar la totalitat d’expropiacions que el nostre ajuntament deu a desenes d’afectats. Perquè el PSOE només pretenia plantejar va plantejar un acord per a pagar els terrenys de la CV-13 i va ser el PP el que va plantejar una proposta per a saldar tots els deutes, tant la de la CV-13, com la de la Carrassa de Monrosí, com la de la Foia…”.

“El PP ocupa un lloc en el saló de plens per a defensar els drets dels ciutadans, per a lluitar per Torreblanca i garantir que la veu dels nostres veïns es té en compte. I si a l’alcaldessa no li agrada el que sent, el que ha de fer és anar-se. L’ajuntament no és el seu mas ni els funcionaris els seus serfs. Estem en democràcia, encara que ella sembla estar més còmoda a imposar la seua dictadura”.

Per a Agut, “defensarem una i mil vegades a Torreblanca. I si com hui hem d’acabar sent expulsats del ple perquè l’alcaldessa del PSOE no suporta que li diguem que el que manté és senzillament mentida, no desistirem de la nostra obstinació”.

La portaveu del PP a Torreblanca s’ha compromés a “continuar defensant al meu poble”. “Tant si m’expulsen com si em veten les propostes i iniciatives que presente. Perquè es tracta de Torreblanca, i és amb els meus veïns amb els qui tinc un compromís de treball i defensa dels seus interessos. Per més que a l’alcaldessa del PSOE li disguste”.

Explora más

Vinaros
7:02 pm, February 29, 2024
temperature icon 16°C
L: 16° H: 16°
Feels like 15.17 °C nubes dispersas
Humidity 71 %
Pressure1011 mb
Wind 16 Km/h