L’Aula de Teatre començarà més tard en haver de tornar a adjudicar-se el servei

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Hi haurà una preinscripció prèvia en ser les places limitades

L’Aula Municipal de Teatre començarà enguany el curs més tard, en haver-se actualitzat el plec de condicions per a la seva adjudicació, segons ha informat el regidor de Cultura, Fernando Juan.
El regidor socialista ha realitzat este matí un repàs pel curs passat, que va qualificar d’exitós. El curs es va estructurar en tres grups de treball, dos per a adults (Les Mil i Una i Els figurants) i un altre per a joves (Teatrémol).

Els Mil i Una i Els Figurants van tenir 18 alumnes cadascun. Els mil i una va representar l’obra “El florido pensil”, Els Figurants “L’inspector general” i Teatrèmol, que va tenir 14 alumnes inscrits, va representar l’obra “Joan el Cendròs”. Es van celebrar tres sessions de cada obra, en total 9 representacions teatrals que van omplir de públic l’auditori.

Els professors van ser Regina Prades i Joan Gómez.

Juan ha destacat que molta ha estat la gent de Vinaròs que durant aquests anys ha fet teatre. “És una llavor que creix cada dia i la intenció és consolidar l’aprenentatge del teatre a Vinaròs”, ha dit.

Per part seva, la tècnica de Cultura, Amparo Chaler ha explicat que ha canviat la manera de sol·licitar la inscripció a l’Aula. En aquest sentit, ha dit que primer cal sol·licitar la fulla de preinscripció (en la pàgina web de l’Ajuntament o en la primera planta de la Biblioteca). Amb això, l’ajuntament sabrà la demanda que hi haurà durant el curs. En principi, el màxim d’alumnes per a cada grup és de 18 persones. Després es realitzarà la selecció de l’alumnat, en funció de la demanda i posteriorment la inscripció.

Les classes que no es podran dur a terme fins a l’adjudicació es recuperaran durant el curs.

Explora más

Vinaros
1:55 am, November 11, 2023
temperature icon 16°C
L: 16° H: 17°
Feels like 14.93 °C nubes
Humidity 60 %
Pressure1015 mb
Wind 8 Km/h