Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’empresa de la plaça de bous de Vinaròs no torna els diners de les entrades als aficionats

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Ahir, dilluns dia 27 de juny, era el dia en que l’empresa Montauro Espectaculos, S.L. havia emplaçat als aficionats per a retornar l’import de les entrades de la correguda de  bous suspesa del 4 de juny.

Recordem que l’espectacle s’havia de celebrar en un principi el dia 1 de maig 2022 a la Plaça de Bous de Vinaròs i ja va ser ajornat.

La sorpresa dels aficionats que esperaven des d’abans de les 18.30h (hora anunciada per l’empresa) va ser que quan no havien passat ni 5 minuts els van comunicar que s’havien quedat sense efectiu i que no podrien retornar els diners.

El representant de l’empresa va oferir als allí presents i a tothom qui anava arribat la possibilitat de signar-los un paper manuscrit comprometent-se a fer la devolució de les entrades el dia 11 de juliol.

Finalment, i després d’algunes discussions, va aparèixer una patrulla de la Guardia Civil que va interposar una proposta de sanció a l’empresa per no tenir a disposició dels afectats fulles de reclamació.

El malestar general entre els allí presents era palpable tant amb l’empresa com amb el propi ajuntament que és qui  va cedir l’immoble de titularitat pública.

L’empresa ha esborrat els seus perfils a les xarxes socials.

Explora más

Vinaros
10:20 am, May 25, 2024
temperature icon 21°C
L: 21° H: 21°
Feels like 21.5 °C muy nuboso
Humidity 80 %
Pressure1018 mb
Wind 6 Km/h