Les escoles de música es quedaran sense subvenció municipal enguany, segons el PP

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

  • Gandia lamenta “també per falta de previsió no ha començat el curs de l’Aula de Teatre ni l’Escola d’Art té nou local”

El regidor del PP de Vinaròs, Lluis Gandia, ha assegurat que les escoles de música de Vinaròs es quedaran aquest any “sense subvenció municipal per primera vegada en la seua història”. Segons Gandia, serà degut “a la deixadesa de l’equip de govern”.

El portaveu popular va recordar que l’equip de govern va optar, a pesar d’haver desestimat l’alegació presentada per ESMUVI al pressupost 2022, per canviar la manera d’atorgar aquestes subvencions fent una nova normativa. “Però ho ha fet tard i malament, sense buscar acords, i això afectarà centenars de famílies dels alumnes de La Alianza i ESMUVI.

Gandia també ha dit que per falta de previsió de l’equip de govern l’Aula de Teatre no té encara data per a iniciar el seu curs. “Es va decidir no prorrogar el contracte i ara el servei encara no està licitat, i per tant, fins a finals de novembre o principis de desembre, el curs no començarà”, ha indicat. D’altra banda, va recordar que la Escola Municipal d’Art segueix sense un nou local i els alumnes han d’anar a les deficients instal·lacions actuals a pesar que va ser aprovada la moció presentada pel PP al juny per a buscar un nou local.

Explora más

Vinaros
5:53 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 19° H: 21°
Feels like 19.78 °C cielo claro
Humidity 62 %
Pressure1019 mb
Wind 31 Km/h