Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Les obres a la N-238 desviaran el trànsit per la via de serveis

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Està previst que els operaris treballen a la carretera principal i es desviarà la circulació dels vehicles per la via de serveis mentre duren les feines, aproximadament uns 12 mesos

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha informat a l’Ajuntament que a partir d’aquesta setmana es desviaran els vehicles de la N-238 pel camí de serveis que s’ha construït. Segons destaquen aquesta via té unes dimensions similars a l’actual carretera principal i per tant es garantirà el pas correcte del trànsit mentre duren les obres.

D’altra banda, a l’encreuament entre la N-238 i la CV-101, principal accés a Alcanar, el trànsit es traslladarà per la rotonda provisional que es troba parcialment executada. Cal destacar que aquestes modificacions es mantindran durant 12 mesos, fins que finalitzen les feines a la carretera principal.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “tot i els inconvenients que puguen ocasionar les obres es tracta d’un projecte molt important per a la millorar de la seguretat viària”. En aquest sentit recordava que es tracta d’una inversió de 12,8 milions d’euros per a fer l’ampliació del traçat, reordenar tots als accessos a la via i adequar les connexions amb l’AP-7. Així mateix, també s’inclourà la millora de l’accés fins al municipi d’Alcanar, un dels punts més perillosos de la via.

Segons les dades facilitades per Foment cada dia circulen prop de 8.900 vehicles per la N-238, entre ells uns 1.400 pesats. Amb les obres sobretot es donarà una major seguretat per als conductors amb l’ampliació de la plataforma de la carretera i la creació de vorals amb una amplada d’1,5 metres, fins ara inexistents en molts trams del vial.

Alsina insistia que “aquestes obres per fi atendran una reivindicació històrica dels veïns del Baix Maestrat i Montsià amb una carretera més segura per a les milers de persones que cada dia circulen per la via”. Per acabar, l’alcalde afegia que mentre duren les obres cal circular amb prudència i atendre tots els senyals i indicacions dels operaris.

DCIM100MEDIADJI_0662.JPG
DCIM100MEDIADJI_0672.JPG
DCIM100MEDIADJI_0676.JPG

Explora más

Vinaros
1:17 am, June 23, 2024
temperature icon 23°C
L: 20° H: 23°
Feels like 22.65 °C nubes
Humidity 55 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h