Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’IES Vilapalana amplia la seua oferta formativa amb el cicle de grau mitjà de Farmacia i Parafarmacia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Per al proper curs 2021-2022, l’IES Josep Vilaplana de Vinaròs comptarà amb un nou cicle formatiu de grau mitjà, Farmàcia i Parafarmàcia.

En aquest cicle s’estudiaran mòduls com ara dispensació i venda de productes, operacions bàsiques de laboratori, patologies bàsiques, formulació magistral o primers auxilis, entre d’altres. L’alumnat que el curse podrà treballar de tècnic i tècnic auxiliar en farmàcia, tècnic en magatzem de medicaments, tècnic en farmàcia hospitalària i tècnic en establiments de parafarmàcia.
Amb aquest nou cicle, l’IES Vilaplana segueix la línia d’ampliació de la seua oferta de formació professional, duta a terme en els últims anys. Així, se suma al cicle de grau mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar, iniciat aquest curs 2021-2022, i les modalitats semipresencials dels cicles superiors de Dietètica i Automoció, que es van implantar fa dos cursos.
L’oferta de cicles formatius del centre es completa amb cicles ja amb una tradició consolidada, els graus mitjans de Cures Auxiliars d’Infermeria i d’Electromecànica de Vehicles Automòbils, així com els graus superiors presencials de Dietètica i Automoció, i el grau bàsic de Perruqueria i Estètica.

Explora más

Vinaros
10:09 am, May 28, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 22.98 °C nubes
Humidity 69 %
Pressure1021 mb
Wind 12 Km/h