Manuel Herrera comunica la seua renúncia a ser el candidat de C’s a les municipals

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • No descarta continuar en política local i diu que ha rebut propostes de tots els partits amb representació municipal i d’un sense representació

El regidor de Ciudadanos Vinaròs, Emmanuel Herrera, ha comunicat este matí en roda de premsa la seua decisió de no presentar-se com a candidat a l’alcaldia per aquest partit en les pròximes eleccions municipals i tampoc formar part de la llista electoral de Ciudadanos Vinaròs.

Herrera també ha comunicat la seva renúncia als seus càrrecs orgànics com a secretari provincial de programes i com a membre de l’executiva comarcal de C’s, i ha explicat que fa temps que tenia la decisió de no continuar al partit presa, però que volia esperar a que acabara el procés de refundació del partit. “Veig que no ha canviat res i per això faig aquest pas, que és definitiu i amb totes les conseqüències”, ha dit.

El regidor ha destacat la seua feina reivindicativa i de presentación de propostes, recordant que n’ha presentat 28, de les que se n’han aprovat 27, entre elles les de la millora de les condicions dels interins, els serveis de salut mental o la creació de la oficina de la vivienda.

No ha descartat seguir en política municipal, assegurant sentir-se en ganes de continuar i ha assenyalat que ha mantingut contactes amb tots els partits amb representació municipal i un partit sense representació que s’han interessat en la seua persona per formar part de les llistes. Tot i això, ha assegurat que fins ara “no tinc cap alternativa, no tinc res decidit ni muntaré cap partit”.

També ha mostrat el seu agraïment “pel suport que he rebut de moltes persones” i ha dit que es troba “amb moltes forces i considero que sóc una persona molt vàlida, però no he vingut per a viure de la política ni per a quedar-me”.

Explora más

Vinaros
4:34 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 21°
Feels like 19.21 °C cielo claro
Humidity 61 %
Pressure1019 mb
Wind 33 Km/h