Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Marta Barrachina assegura una Europa “més forta” amb la veu de Castelló per a “canviar les polítiques i defendre el potencial del món rural”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

Comité executiu

  • La presidenta provincial del PPCS presidix a la Vall d’Uixó el comité executiu i reivindica “la veu de la província” amb l’objectiu que “se’ns escolte a Europa”. “El que es decidix a Brussel·les ens importa i molt”, assenyala Marta Barrachina
  • La líder dels populars a la província de Castelló aposta per un “projecte de canvi” com el que “Castelló, la Comunitat Valenciana i Espanya van reclamar en els comicis del passat any”. “Ara és el torn de fer-nos valdre a Europa”, manifesta

La presidenta provincial del Partit Popular a Castelló, Marta Barrachina, ha defés hui una Europa “més forta” amb la veu de Castelló per a “canviar les polítiques i defendre el potencial del món rural que ix al carrer per a reivindicar-se enfront dels castics”.

Ho ha fet en el si del comité executiu que el partit ha celebrat a la Vall d’Uixó i en el qual la líder provincial dels populars ha apostat de manera ferma per “elevar la veu de Castelló fins a Brussel·les” amb el desig “que se’ns escolte a Europa”. “Perquè el que allí es decidix ens afecta i molt”, ha manifestat.

En opinió de Marta Barrachina, “el que necessitem és que el pròxim 9 de juny, data en la qual els castellonencs decidiran el futur de la UE, isquem al carrer per a exercir el desig de canvi que ja manifestem en les urnes l’any passat”. “Castelló va demanar canvi a la província, ho va demanar en la Comunitat Valenciana i també a Espanya. Ara és el moment de fer valdre la nostra veu a Europa”, ha considerat.

Amb este repte, la presidenta provincial del PPCS ha arengat als diputats en el Congrés, senadors, diputats autonòmics, provincials, alcaldes i regidors a liderar “la veu de la nostra terra. Perquè el nostre món rural mereix que eixes manifestacions que s’han prolongat durant setmanes als carrers de la nostra província, les carreteres de la Comunitat Valenciana i les principals capitals d’Espanya es traduïsquen en un canvi de model a Europa que els escolte, els comprenga i els atenga”. “Perquè és evident que el Govern de Pedro Sánchez es posa de perfil quan arriba a Brussel·les i la seua posició tèbia i falta de compromís ens fa mal a tots”.

En el PPCS “estem convençuts del magnífic potencial que té la nostra terra, la nostra mar i la nostra ramaderia. Tenim clar que este privilegi que és el món rural és una oportunitat de present i futur. I per això volem que tot eixe poder arribe a Europa amb el desig ferm d’exercir un canvi de rumb que genere i garantisca prosperitat i desenvolupament”, ha declarat Marta Barrachina.

Explora más

Vinaros
10:49 am, May 25, 2024
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 22.05 °C muy nuboso
Humidity 78 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h