Marta Barrachina: “Castelló es posa en peus contra l’amnistia que defensa Sánchez i crida que Espanya no està en venda”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

Concentració en la plaça la Muralla

  • La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, participa en la concentració de la plaça la Muralla al costat de més de 12.000 ciutadans “que lliurement expressen la seua oposició a la imposició socialista. Infringir la Constitució i boicotejar la llei, no és el millor camí per a ser investit president”, assenyala
  • “La sobirania nacional és al poble”. “I al poble se li va enganyar. Hui s’han congregat en esta plaça ciutadans de totes les ideologies que clamen per la llibertat, la igualtat i la convivència”. “Espanya no es rendeix i Castelló està en peu per a defensar la democràcia on siga necessari”, declara la líder
  • L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, reafirma el missatge d’unitat i declara que “hui els castellonencs han dit que en el seu nom no a l’amnistia, que Espanya no està en venda. Han eixit al carrer per a defensar el seu país i defensar la democràcia, per a defensar la llibertat i dir no en el seu nom. No a l’amnistia”
  • Este dimarts 14, la Diputació de Castelló celebra un ple extraordinari per a defensar els principis constitucionals que Pedro Sánchez ha calcigat en el seu acord amb Junts. “Som iguals davant la llei i eixe principi és indestructible”, afirma. “Ho vam demostrar al món fa 45 anys i el tornarem a fer”

Més de 12.000 ciutadans s’han concentrat hui en la plaça de la Muralla de Castelló per a reivindicar a una veu els principis de la Constitució enfront de la desigualtat imposada pel PSOE amb una llei d’amnistia pactada amb Junts. Ho han fet “de manera serena, pacífica i ferma. Amb la rotunditat que mereixen i exigeixen fets tan excepcionals com els que estem vivint. Amb el desig de defensar la igualtat que regeix la Constitució i que és indestructible”, ha considerat la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina.

La líder dels populars ha encapçalat esta concentració multitudinària que al migdia de hui diumenge mobilitzava “a veïns de totes les ideologies, perquè la decisió d’un PSOE encegat per l’ambició del seu líder i candidat, Pedro Sánchez, ha transgredit el límit constitucional per a dinamitar principis indestructibles”, ha declarat la líder provincial en la lectura del manifest. “Això no va de partits, va de sentit d’Estat, de defensa de la Carta Magna i de la divisió de poders. Va que no tot val, que una presidència no es canvia per un atac als pilars de la nostra democràcia. I això Espanya ho té clar i no es rendeix”.

Una afirmació compartida per l’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, qui ha manifestat que “en estos moments està en risc el nostre marc constitucional, esta en risc la nostra Carta Magna, està en risc la independència del poder judicial, la separació de poders, el nostre ordenament *juridico i la igualtat de tots els espanyols”. “Hui els castellonencs han dit que en el seu nom no a l’amnistia, que Espanya no es ven, han eixit al carrer per a defensar el seu país i defensar la democràcia, per a defensar la llibertat i dir no en el seu nom, no a l’amnistia”.

La plaça la Muralla “ha sigut l’espill d’eixa Espanya que “va ser un exemple per a tothom fa 45 anys”, ha rematat Marta Barrachina. Perquè “els espanyols mai han callat ni es callaran”. “I Castelló és exemple i bressol d’eixe esperit. Amb una reacció ferma i serena de ciutadans que lliurement desitgen expressar la seua oposició a la imposició socialista”.

“Infringir la Constitució i boicotejar la llei, no és el millor camí per a ser investit president”, ha considerat Marta Barrachina. “Tampoc ho és trencar la igualtat entre els espanyols, emmordassar a jutges i fiscals i humiliar al nostre país”, ha declarat.

Hui la presidenta provincial del PPCS ha recordat a Pedro Sánchez que “la sobirania nacional és al poble”. “I al poble se li va enganyar”. “I eixa indignació és la que hui ací es congrega. Amb ciutadans de totes les ideologies que clamen per la llibertat, la igualtat i la convivència que han de continuar marcant el nostre horitzó”.

Per això, “contra la impunitat dels qui intenten acabar amb la llei, ens comprometem a garantir-la en les institucions, en els parlaments, en els tribunals, a la UE i als carrers”. Perquè “Castelló no es rendeix davant els qui hui s’han agenollat enfront de l’independentisme”.

Ple en Diputació
Marta Barrachina elevarà este dimarts a la Diputació de Castelló “la veu que hui els meus veïns han defensat de manera serena i pacífica al carrer. “El meu deure com a presidenta de la institució provincial és protegir els meus veïns. I és el que faré este dimarts, deixant clar al Govern en funcions del PSOE que Castelló està amb la llei, amb la Constitució, i diu no a la llei d’amnistia que no existeix ni té cabuda en la Carta Magna”.

Una decisió que no sols es debatrà en la Diputació. També ho faran les 69 alcaldies que el PP ostenta a la província i que ja prop de 40 municipis han anunciat que tramiten, com és el cas de Castelló, Almassora o Borriana. “Defensar la igualtat dels nostres ciutadans, protegir la Constitució i respectar i complir els principis regits per l’Estat de dret que empara la democràcia és un objectiu comú de tots els demòcrates. No ens callaran”.

MANIFIESTO EN DEFENSA DE LA IGUALDAD DE TODOS LOS ESPAÑOLES

Explora más

Vinaros
1:13 pm, February 28, 2024
temperature icon 16°C
L: 14° H: 16°
Feels like 14.83 °C cielo claro
Humidity 37 %
Pressure1017 mb
Wind 31 Km/h