Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Marta Barrachina exigix “una Europa conscient del múscul de la pesca” perquè alimenta a Castelló a més de 500 famílies

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Trobada amb les confraries

  • Al costat del president del PPCV, Carlos Mazón, i la portaveu del PP en matèria de pesca en el Congrés, Rosa Quintana, la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, escolta a les confraries de la província. “La unió és sinònim de fortalesa”
  • Marta Barrachina atén les demandes “dels qui treballen sense descans per donar-nos el millor. El seu esforç és el millor exemple del compromís amb la província”. “Estem decidits a exercir d’altaveu de les seues demandes perquè el seu treball és el nostre èxit”
  • El president del PP local, Andrés Martínez, participa en la reunió amb el “desig que Peníscola prenga la paraula a Europa”. “El vot és decisiu per a definir el futur d’un treball lligat a les nostres vides. La pesca és el nostre orgull”, manifesta

Marta Barrachina ha acudit hui fins a Peníscola per a escoltar als qui més saben de pesca. “Estem decidits a treballar braç a braç amb les confraries per a assegurar que la seua veu és escoltada i atesa a Europa”. “I atendre les seues demandes és la millor manera per a garantir les solucions als seus problemes”.

Així ho ha manifestat la presidenta provincial del Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, que al costat del president del PPCV, Carlos Mazón, i la portaveu de pesca en el Congrés, Rosa Quintana, s’ha entrevistat amb les confraries de Castelló a la ciutat del Papa Lluna. “La pesca és sinònim d’ocupació i benestar per a més de 500 famílies de la nostra província. El seu treball és el nostre èxit i per això estem disposats a exercir d’altaveu per a forjar la millor Europa el pròxim 9 de juny”.

Sempre he cregut que una ocupació tan exigent i esforçat mereixia el màxim reconeixement i polítiques que foren capaces de resoldre, no entorpir. Per això som ací. Disposats a desenvolupar les polítiques útils que esperen els nostres ciutadans i a portar a Brussel·les la veu dels veïns. Només així construirem l’Europa més justa”.

En la reunió ha sigut present el president local del PP a Peníscola i alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, compromés “amb un sector que és orgull del meu poble”. Per al líder local del PP, “desitge que Peníscola prenga la paraula a Europa”, perquè “soc conscient que este vot és decisiu per a definir el futur d’un treball lligat a les nostres vides. Mai serem capaços d’agrair tanta obstinació i esforç”, ha declarat Martínez.

Marta Barrachina y Carlos Mazón reunión pescadores Peñíscola
Marta Barrachina y Carlos Mazón reunión pescadores Peñíscola (2)
20240527_183802
20240527_183600

Explora más

Vinaros
2:28 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 22°
Feels like 19.88 °C cielo claro
Humidity 86 %
Pressure1011 mb
Wind 7 Km/h