Marta Barrachina impulsa el desenvolupament de les Alqueries amb una inversió de 160.000 euros per a la remodelació de la plaça annexa al mercat

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • La presidenta de la Diputació visita al costat de l’alcalde Antonio Gil l’espai que serà remodelat a través del conveni singular entre la institució provincial i l’ajuntament
  • Els convenis singulars amb municipis com les Alqueries “reforcen el nostre compromís perquè les ajudes arriben d’una forma àgil, directa i que responguen a les necessitats reals dels ajuntaments de la nostra província”, ha incidit la presidenta del Govern Provincial

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, impulsa el desenvolupament de les Alqueries amb una inversió de 160.000 euros per a la remodelació de la plaça annexa al mercat.

La primera presidenta de la Diputació ha visitat al costat de l’alcalde de les Alqueries, Antonio Gil, l’espai que serà remodelat a través d’un conveni singular entre la institució provincial i l’ajuntament. En l’actuació prevista es contempla la substitució del paviment existent en eixa plaça, el qual serà compatible amb la celebració de festejos taurins que sol acollir este espai durant, per exemple, les festes patronals.

Així mateix, a través del conveni singular entre la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de les Alqueries, s’incrementarà la zona d’ús esportiu en la plaça i s’aconseguirà un espai més diàfan gràcies a la retirada dels corrals de ferro que es van col·locar de manera temporal però que ja sumen prop de 20 anys des de la seua instal·lació. Una zona d’aparcament, una altra d’arbratge que proporcione ombra i la millora de la il·luminació se sumen a les actuacions previstes en esta plaça de les Alqueries.

La presidenta Marta Barrachina ha afegit que “la Diputació de Castelló està al servici dels municipis de la nostra província i apostem per impulsar les actuacions necessàries encaminades al desenvolupament i el progrés de municipis, i sobretot per a impulsar el benestar dels veïns i veïnes del conjunt del territori”, ha subratllat la presidenta del Govern Provincial.

El conveni singular amb l’Ajuntament de les Alqueries està reflectit en el pressupost 2024 de la Diputació de Castelló. Concretament, està emmarcat en un dels eixos principals dels comptes provincials del present exercici: l’impuls als 135 municipis. Este eix del pressupost està encaminat a destinar més recursos al conjunt dels municipis de la província, donar resposta a les necessitats dels castellonencs i solucionar els problemes de manera eficient i efectiva.

Els convenis singulars amb municipis com les Alqueries “reforcen el nostre compromís perquè les ajudes arriben d’una forma àgil, directa i que responguen a les necessitats reals dels ajuntaments de la nostra província”, ha incidit la presidenta de la Diputació, qui ha afegit que “estes ajudes directes responen al treball que estem realitzant des del govern provincial per ser una institució provincial a través de fets i accions concretes i reals”.

Per part seua, l’alcalde Antonio Gil ha avançat que l’espai passarà a dir-se plaça Espanya i ha agraït la sensibilitat de la Diputació de Castelló presidida per Marta Barrachina, “perquè este acord permetrà realitzar una obra necessària amb la qual es dotarà a les Alqueries d’un nou espai que podrà ser gaudit per tots els seus veïns”, ha indicat l’alcalde Antonio Gil.

Explora más

Vinaros
7:24 am, April 16, 2024
temperature icon 17°C
L: 15° H: 18°
Feels like 16.74 °C cielo claro
Humidity 61 %
Pressure1016 mb
Wind 2 Km/h