Marta Barrachina mobilitza al PPCS per a reivindicar “les bones idees que resolen problemes i creen oportunitats”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Reunió de la junta directiva a Borriana

  • La presidenta provincial del PPCS defensa “el poder de Castelló com a exemple de bones pràctiques”. “Afiliats, regidors, alcaldes i diputats remen cada dia perquè a esta província li vaja millor. I eixe bon fer és garantia d’èxit per a Castelló”
  • La líder provincial situa al PPCS com a “garant d’inversions, desenvolupament i futur”. “No permetrem que el Govern en funcions de Pedro Sánchez, ens menyspree. És Castelló qui té les regnes del seu futur i és Castelló qui decideix”
  • La presidenta provincial lamenta el mal que el Govern del PSOE genera al territori. “Mentre Pedro Sánchez negocia amnistia per presidència, Castelló pateix els estralls d’un polític que mai ha cregut en esta terra”. “Lluitarem fins al final per a defensar el que per justícia mereixem”, afirma

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha mobilitzat hui a més de 200 representants de tota la província per a reivindicar “les bones idees que resolen problemes i creen oportunitats”.

Ho ha fet a Borriana, amb motiu de la convocatòria de la junta directiva, i ho ha defensat davant un auditori que ha reunit afiliats, regidors, alcaldes, diputats, parlamentaris i senadors del conjunt del territori. “Sou el millor que li podia haver passat a esta província. Les vostres idees, el vostre treball, la capacitat d’escoltar i mirar als ulls per a resoldre i la vostra obstinació per liderar és l’èxit d’esta gran província. I eixe canvi que ens van demanar en les urnes és el que està aconseguint els millors resultats per a Castelló”.

Així ho ha declarat la líder del PPCS en la seua intervenció on ha posat en valor “el poder de Castelló” per a afirmar que “a esta província no li faltaran les inversions, el desenvolupament i el futur que mereix”. “Perquè mentre al capdavant del Govern d’Espanya hi ha un president en funcions que està ocupat a negociar el seu futur per als pròxims quatre anys, ací hi ha un equip humà que lluita pel territori i abandera el desenvolupament”. “Treballarem sense descans per a defensar el que per justícia mereixem malgrat els estralls que les polítiques del PSOE estan causant a nostres pilars econòmics”, ha manifestat.

Marta Barrachina ha assenyalat la ceràmica com la “gran damnificada” de les polítiques de Pedro Sánchez. “La inversió anunciada pel PSOE és una almoina quan el que esta província espera és ambició”. Per este motiu, i amb el desig de plantar cara “a este afront”, la líder provincial ha declarat “la més ferma defensa dels qui ens fa mal Castelló enfront d’este atac immerescut i reprovable”. “Mentre Sánchez pacta amb els independentistes que volen trencar Espanya, el PPCS pacta amb les famílies d’esta província per a garantir-los serveis, benestar i oportunitats. Un pacte amb Castelló que no es trenca ni es trenca”.

“I ho vam demostrar amb fets. Perquè som gent de paraula”, ha admés la presidenta provincial del PPCS. “Ajudar a qui ho necessita amb el desbloqueig de les ajudes socials; frenar projectes com les megaplantes fotovoltaiques de la mà dels afectats; promoure una llei de la costa valenciana que protegisca immobles singulars; reivindicar infraestructures bàsiques, com l’A7 entre Vilanova d’Alcolea i La Jana; implementar rebaixes fiscals que ajuden al conjunt de la població; fomentar l’ocupació amb fons que incentiven la creació de llocs de treball; i apostar pel turisme amb plans eficaços són només algunes de les accions empreses i que tindran efectes positius en el nostre territori”.

Una província “unida per la diversitat i quallada de talent”. Un territori “que cree en els seus ciutadans com a motors de desenvolupament i aposta per les oportunitats que costa i interior ofereixen. Convençuts que junts, compromesos amb els valors democràtics i l’Estat de dret, serem més forts. Serem allò que ens proposem”, ha declarat la presidenta provincial del PPCS.

Explora más

Vinaros
8:43 pm, March 1, 2024
temperature icon 13°C
L: 13° H: 15°
Feels like 11.81 °C cielo claro
Humidity 57 %
Pressure1012 mb
Wind 7 Km/h