Marta Barrachina proposa una actuació “urgent i completa” en l’antiga N-340 a Vinaròs enfront dels pegats i l’abandó del PSOE

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

Dèficit d’infraestructures

  • La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, i el portaveu del PP de Vinaròs, Juan Amat, alerten de la perillositat que es registra en un vial crucial per a la localitat i per al conjunt de la comarca
  • “En el PP de la província de Castelló coneixem les necessitats dels veïns de Vinaròs i reivindicarem la millora d’aquesta carretera com una prioritat absoluta. El Govern de Sánchez arriba al final de la legislatura sense haver donat cap solució”, lamenta la líder provincial
  • El portaveu del PP de Vinaròs, Juan Amat, subratlla que “hi ha trams de l’antiga N-340 molt perillosos per a la seguretat viària que requereixen d’una actuació seriosa”

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, exigeix una actuació “urgent i completa” en l’antiga N-340 a Vinaròs enfront dels pegats i l’abandó del PSOE.
La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, i el portaveu del PP de Vinaròs, Juan Amat, han visitat un dels punts de major perillositat de l’antiga N-340 al seu pas per Vinaròs i alerten de la falta de seguretat que es registra en un vial crucial per a la localitat i per al conjunt de la comarca.

“En el PP de la província de Castelló coneixem les necessitats dels veïns de Vinaròs i reivindicarem la millora d’aquesta carretera com una prioritat absoluta. El Govern de Sánchez arriba al final de la legislatura sense haver donat cap solució”, lamenta la líder provincial del PP.

El portaveu del PP de Vinaròs, Juan Amat, subratlla que “després d’haver anunciat l’alcalde i el ministeri 6 rotondes l’única cosa que tenim, hui dia, són 6 enganys, un per cadascuna de les rotondes anunciades i no realitzades”. “Aquest punt de l’antiga N-340 és un dels més perillosos de la carretera a causa del gran volum de trànsit que es registra, sobretot amb les entrades i eixides del centre comercial”, afig.

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, es compromet a treballar per a donar una solució “eficaç, real i urgent” en un dels vials que més preocupa per l’elevat trànsit que registra aquesta carretera. “En el PP si que atendrem una de les principals reivindicacions dels veïns de Vinaròs en matèria de seguretat viària i ciutadana”, subratlla Barrachina.

“És necessari la reparació de l’asfalt de l’antiga N-340 al seu pas per Vinaròs així com la construcció d’una rotonda per a entrar en el centre comercial del Portal del Mediterrani per a donar resposta als centenars de persones que fan ús cada dia d’aquest vial”, destaca la presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina.

Explora más

Vinaros
10:51 am, March 10, 2023
temperature icon 20°C
L: 19° H: 20°
Feels like 19.34 °C nubes
Humidity 44 %
Pressure1016 mb
Wind 43 Km/h