Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Marta Barrachina reivindica “la política que complix” per a aconseguir que “Europa escolte l’agricultura”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Reunió a Benicarló

  • La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, es reunix, al costat del president del PPCV, Carlos Mazón, amb la cooperativa agrícola de Benicarló, el Consell Regulador de la DOP Carxofa de Benicarló i l’Associació de la Dona Agricultora
  • El desig de canvi comença amb el nostre vot”, considera la líder provincial del PPCS. “El 9 de juny ens juguem molt, perquè el que Europa decidix afecta directament als nostres cultius i Benicarló té l’oportunitat de decidir el futur del seu camp”
  • El president del PP local, José Antonio Redorat, i l’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, compartixen les dificultats d’un sector “que és vertebral per a la nostra economia”, diu Redorat. “Som fills de llauradors. El camp és una oportunitat”, assenyala Cerdá

La presidenta provincial del Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, s’ha reunit hui al costat del president del PPCV, Carlos Mazón, amb el sector agrícola de Benicarló per a escoltar els seus protagonistes i reivindicar “la política que complix” per a aconseguir que “Europa escolte el nostre camp”.

Així ho ha assenyalat la líder provincial del PPCS que ha pres nota dels problemes que hui afecten els professionals que cultiven la terra en esta ciutat “amb el desig de ser capaços de canviar les polítiques a Europa i treballar, tots junts, per reivindicar el valor dels nostres agricultors”.

Treballem de la mà dels qui més saben per a garantir les millors polítiques que guanyen pel camp”. Per a això, Marta Barrachina s’ha reunit, al costat de Carlos Mazón, amb la cooperativa agrícola de Benicarló, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Carxofa de Benicarló i l’Associació de la Dona Agricultora.

En la trobada, en el qual també ha sigut present el president local del PP, José Antonio Redorat, i l’alcalde de la ciutat, Juanma Cerdá, s’ha posat en valor “un pilar vertebral de la nostra economia”, tal com ha assenyalat Redorat. Perquè, segons ha significat Cerdà, “som fills de llauradors i el nostre camp és una oportunitat de desenvolupament i futur”.

Per tot això, la líder del PPCS a la província de Castelló ha considerat que “el 9 de juny ens juguem molt”. “Les polítiques sobre control de fitosanitaris, els protocols que s’apliquen a tercers països i la lluita contra les plagues exigixen acords que garantisquen el demà del camp. I nosaltres estem decidits a aconseguir-ho”, ha declarat la líder provincial del PPCS.

Explora más

Vinaros
4:13 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 23°
Feels like 20.59 °C cielo claro
Humidity 87 %
Pressure1011 mb
Wind 7 Km/h