Martí afirma que ‘Qualicer’ és un fòrum «decisiu» per a continuar avançant en investigació ceràmica

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El president de la Diputació de Castelló ha assistit a la inauguració del XVII Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell, on ha reiterat la crida a promoure nous usos ceràmics

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assistit hui a la inauguració del XVII Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic ‘Qualicer 2022’ on ha afirmat que aquest fòrum és «decisiu» per a continuar avançant en investigació ceràmica. Així mateix, Martí ha reiterat la crida que, des de la institució provincial, s’ha realitzat al conjunt de les institucions públiques de la província de Castelló i de la Comunitat Valenciana perquè promoguen l’ús de la ceràmica en les obres públiques i en els espais urbans.

«Qualicer és un espai fonamental per a continuar avançant en investigació, en la incorporació d’agents biocides, la integració d’elements domòtics, la contribució al confort tèrmic, la digitalització i la indústria 4.0, i també en donar noves funcionalitats de les rajoles ceràmiques», ha assenyalat el president de la Diputació de Castelló.

Martí també destacat el treball que s’ha fet per a organitzar aquesta edició que, entre hui i demà, oferirà més de 50 sessions i fòrums en els quals poder exposar qüestions que preocupen el sector empresarial ceràmic en l’àmbit mundial.

«Perquè Qualicer, va nàixer de manera molt modesta fa ja més de 30 anys, però, hui dia, no hi ha dubte que s’ha consolidat com un dels esdeveniments més rellevants per al món de la ceràmica a escala internacional, i això, s’ha de reconéixer», ha afegit.

Finalment, Martí ha reafirmat la sensibilitat de la Diputació de Castelló amb el sector ceràmic i ha mostrat la més ferma voluntat de «treballar totes i tots junts —administracions, associacions i professionals— per a abordar amb èxit els reptes i oportunitats que es presenten el sector ceràmic».

Explora más

Vinaros
6:24 am, September 15, 2023
temperature icon 20°C
L: 20° H: 20°
Feels like 20.22 °C nubes
Humidity 78 %
Pressure1015 mb
Wind 7 Km/h