Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Més zones de descans i esbarjo en el territori Human Land

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

L’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land està prenent una línia d’actuació per a ampliar i millorar les diferents zones de descans i esbarjo disponibles en cadascuna de les localitats. D’aquesta manera, no sols es tracta d’ampliar l’oferta d’oci, cultural o esportiva, si no també oferir punts de descans i esbarjo que fomenten la diversió per a tot tipus de públics i des d’on albirar punts paisatgístics únics.

En Ares s’ha creat una zona de descans en els safaretjos, amb un mirador cap a l’Alt Maestrat recolzat amb un panell panoràmic informatiu que situa perfectament en la geografia. En aquest mateix punt conflueixen diverses rutes senderistes i la Ruta ciclista BTT Alt Maestrat, un tram del GR-7, del GR-331 Camí de Conquesta, de la senda del monumental Roure de les Berrugues, la senda de la Mola d’Ares o la senda d’accés al paratge natural dels Regatxols on es pot visitar la Font, un refugi o l’Antiga Nevera que exposa l’ofici perdut de ‘nevater’. És a dir, una zona de descans enmig dels principals recursos esportius, turístics i culturals del municipi.

D’una manera semblant, en l’entorn natural de l’esplendorosa Carrasca de Culla, i per a fomentar el turisme actiu en la zona, s’ha creat un circuit d’orientació dirigit al públic familiar, amb un panell informatiu que detalla com realitzar el circuit, a més d’informació sobre els aspectes més rellevants dels recursos turístics del municipi de Culla i de la zona.

D’altra banda, en el paratge natural El Rivet de Benassal s’ha millorat la seguretat en l’accés a l’espai natural. S’han col·locat baranes en l’escala, així com llums i reflectores. De la mateixa manera, s’ha instal·lat un panell informatiu sobre les rutes i recursos turístics de la zona i diversos senyals indicatius en tot l’entorn.

Zona d'esbarjo a la Carrasca de Culla
Zona d'esbarjo a la Carrasca de Culla 1
Mirador d'Ares del Maestrat

Explora más

Vinaros
4:10 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 23°
Feels like 20.59 °C cielo claro
Humidity 87 %
Pressure1011 mb
Wind 7 Km/h