Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

No tinc cap interès més que voler trobar feina

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Hola, molts de vosaltres em coneixeu, sóc Marisin Vizcarro tinc 59 anys, després d’estar treballant més de 20 anys de netejadora al centre de salut d’Ulldecona, la meua vida per circumstàncies personals va canviar i vaig deixar de treballar, a dia d’avui em trobo cobrant una ajuda de apenes 480€, molta gent em jutja per sortir a fer el cafè, però és el meu únic temps lliure d’entreteniment i de desconnexió amb les meves amigues, que faríeu vosaltres les 24 hores del dia tancades a casa?

Actualment estic pagant lloguer, a part de l’aigua, llum, escombreries, feu els comptes del que em queda per passar el mes…

Després de més de 4 anys buscant feina de netejadora per Ulldecona (ja que no tinc cotxe), sempre he insistit als serveis socials de l’ajuntament que el que necessito es treballar, QUE NO VULL VIURE DE CAP AJUDA, i sempre he fet tots els tràmits que se m’han demanat, també he parlat amb alguns dels regidors que avui governen el nostre poble però es veu que si no ets d’ells no t’agafen.

Perquè dic això?

Últimament m’estic enterant i veient que a la Residència i Fundació Ulldecona gestionats per l’Ajuntament d’Ulldecona, s’està agafant gent sense idiomes i sense titulació, i quan jo demano feina sempre em vénen amb la mateixa excusa “no, ara no hi ha res”, “si hi ha algo ja t’avisarem”, sense voler ajudar-me, però passen els dies i els mesos i veus com cada cop hi ha gent nova, que no saps mai d’on ha sortit.

Amb aquest escrit no tinc cap interès més que voler trobar feina. Però jutgeu vosaltres mateixos el que està passant al meu estimat poble, Ulldecona.

Gràcies!

Maria Cinta Viscarro, Veïna d’Ulldecona

Explora más

Vinaros
9:09 am, May 25, 2024
temperature icon 20°C
L: 18° H: 20°
Feels like 20.28 °C nubes dispersas
Humidity 81 %
Pressure1018 mb
Wind 4 Km/h