Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Nota de premsa Activem Ulldecona

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Activem Ulldecona demana a l’actual equip de govern Socialista reconsiderar la seva política de lloguer i prendre mesures per gestionar de manera més eficient els recursos municipals.

A l’última sessió plenària, el regidor d’Activem Ulldecona i barris, Pepo, va fer una reflexió a l’actual equip de govern de l’Ajuntament d’Ulldecona perquè actuï amb responsabilitat en la gestió dels recursos municipals i consideri l’adquisició d’una furgoneta cistella. Pepo va argumentar que aquesta inversió podria resultar uns estalvis significatius a llarg termini, ja que el lloguer d’una furgoneta cistella durant l’últim any ha pujat 33.895,07 euros.

El grup Activem Ulldecona i barris ha dut a terme una anàlisi detallat de les despeses relacionades amb el lloguer de la furgoneta cistella el darrer any i ha arribat a la conclusió que, si se sumen els costos d’anys anteriors, la despesa total és encara més gran. En aquest sentit, el partit municipalista d’Activem Ulldecona ha demanat a l’equip de govern de l’Ajuntament a reconsiderar la seva política de lloguer i prendre mesures per gestionar de manera més eficient els recursos municipals.

”Creiem que l’adquisició d’una furgoneta és essencial per a les operacions diàries de l’Ajuntament d’Ulldecona. Des de canvis de bombetes fins a la instal·lació de llums de Nadal, banderoles i manteniment en general del poble, comptar amb aquest vehicle ens permetrà estalviar diners i optimitzar els recursos”, va afirmar el regidor Pepo durant la sessió plenària.

Som l’únic partit en posar negre sobre blanc en que es gasta els diners el nostre ajuntament. Seguim treballant per allò que ens va confiar la gent el passat 28 de maig a les urnes, des del primer dia, per a totes i tots.

Explora más

Vinaros
10:38 am, July 24, 2024
temperature icon 33°C
L: 33° H: 34°
Feels like 39.53 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 9 Km/h