Nota de premsa del PSPV-PSOE Benicarló en resposta a la nota de premsa del Grup Municipal Vox Benicarló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

En resposta a la nota de premsa del Grup Municipal VOX del 20 de febrer de 2024, respecte a la renovació de l’IES Ramón Cid de Benicarló, el PSPV-PSOE Benicarló desitja denunciar que les afirmacions del portaveu de Vox a la nostra ciutat són rotundament falses.

En primer lloc, volem subratllar que, durant la passada legislatura, l’equip de govern del PSPV a Benicarló, encapçalat per l’alcaldessa Xaro Miralles, va treballar de manera àrdua i activament en col·laboració amb el departament d’urbanisme, la direcció de l’IES, la presidència de l’AMPA i els tècnics de la Conselleria d’Educació per a dur a terme la remodelació integral del IES Ramón Cid. Tot aquest treball es va concloure amb la firma de la delegació de competències al juliol de 2023, que va ser aprovat pel Plé de l’Ajuntament de Benicarló, i així per fi donar pas a la redacció del projecte i execució de l’obra.

És important assenyalar que l’afirmació de Toni Fornés sobre la suposada falta d’accions durant els huit anys de Govern del Botànic, és totalment falsa, ja que tot i que la major part del treball es va realitzar durant la legislatura 2019-2023, la primera sol·licitud per adherir-nos al Plà Edificant és del Plé de l’Ajuntament de maig de 2018. A dia d’avui, el projecte estava pràcticament llest per a iniciar les obres, i la no execució d’aquest suposa la pèrdua de 19 milions d’euros destinats a l’obra.

Respecte a l’expedient de lesivitat esmentat per Fornés, volem aclarir que la direcció de l’anterior Conselleria d’Educació va actuar dins del marc legal en firmar el decret de delegació de competències estant en funcions. L’afirmació que això compromet el futur de l’educació a Benicarló és infundada i mal informada.

En última instància, reiterem el nostre compromís amb l’educació pública i de qualitat.

Estem disposats a col·laborar amb totes les forces polítiques per a garantir la reforma necessària de l’IES Ramón Cid i evitar la pèrdua de fons destinats a millorar les infraestructures educatives a Benicarló.

Gràcies a totes les persones que han acudit a la concentració per sumar forces en protesta contra l’aturada de les obres iniciada pel govern PP-VOX de la Comunitat Valenciana, inclosos els mateixos regidors de VOX Benicarló, que deixa en evidència un aparent desacord intern o, pot ser, una falta de coherència en la posició dels representants de VOX.

Explora más

Vinaros
11:45 pm, April 15, 2024
temperature icon 19°C
L: 19° H: 19°
Feels like 18.41 °C cielo claro
Humidity 63 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h