Paula Cerdà: “Va ser Anna Fibla qui va trencar el pacte”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La portaveu i regidora de Compromís a l’Ajuntament de Vinaròs, Paula Cerdà, ha comparegut este matí a la seu del partit per culpar a Anna Fibla d’haver trencat el protocol del pacte de govern en haver fet públic el “molt desafortunat” regal de l’amic invisible que li va fer José Chaler. Per a Cerdà, era un assumpte que s’hauria d’haver resol internament.

“Com a integrant de l’equip de govern, i atés que no forme part del partit del membre que va fer el regal ni del partit afectat, crec que puc ser objectiva i explicar els fets”, va dir. “Va ser un acte privat i informal entre companys de l’equip de govern i després del plenari ens vam donar els regals a la sala d’ordinadors. El regal de Chaler ens sembla totalment fora de lloc i molt desagradable, jo era allí i la situació va ser molt tibant, i no va haver-hi riures per a fer mal, només rises nervioses, ningú va saber com reaccionar”.

I va contnuar dient que “Compromís sempre ha apostat pel compliment del pacte, ja que es tracta d’un problema intern entre els socis de govern i no una mala acció dins d’una regidoria que afecte directament a la ciutadania de manera negativa. És cert que tot polític ha de mostrar una actitud irreprotxable i podríem entrar en el debat de si un és polític les 24 hores o no. Creiem que els draps bruts es renten a casa i per tant un problema intern se soluciona internament i per a això hi ha una comissió de seguiment que integren les tres executives dels partits. El gran error va ser que Fibla convocara aquesta roda de premsa abans de reunir-nos les tres executives”, va assenyalar Cerdà.

Cerdà també ha negat que s’haguera obligat a Fibla en un ultimàtum a llegir un comunicat criticant a Marisa Saavedra i desmentint les seues declaracions, i ha dit que es va consensuar entre les executives un comunicat.

Explora más

Vinaròs,ES
4:41 am, May 29, 2022
temperature icon 21°C
L: 21° H: 25°
Feels like 21 °C cielo claro
Humidity 60 %
Pressure1007 mb
Wind 12 Km/h
X