Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Ajuntament de Peníscola aconsegueix 1,7 milions per millorar l’entorn comercial del seu nucli antic i eixample

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

“PENÍSCOLA CENTRE COMERCIAL OBERT”

  • El projecte guanyador presentat pel consistori contempla la digitalització, millora de l’accessibilitat i serveis, així com la sostenibilitat i impuls de l’economia circular en els entorns referits
  • Aquesta ajuda del Fons Next Generation de la Unió Europea s’engloba dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern
  • Andrés Martínez: “Executar aquest projecte suposarà la transformació i modernització de bona part de l’entorn comercial de la nostra ciutat, amb el soterrament de xarxa elèctrica i renovació d’enllumenat, millora en la pavimentació o millora en el sistema de recollida de residus, entre altres qüestions”

L’Ajuntament de Peníscola rebrà 1,7 milions del Fons Next Generation de la Unió Europea gràcies a la seua concurrència a la convocatòria d’ajudes amb el projecte “Peníscola Centre Comercial Obert”.
La proposta peniscolana que ha sigut triada per a poder comptar amb aquests diners que arriba d’Europa contempla la digitalització, millora de l’accessibilitat i serveis, així com de la sostenibilitat i impuls de l’economia circular a l’entorn del nucli antic i eixample urbà del municipi.
Aquesta ajuda s’engloba dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern que impulsa el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme; el municipi disposa fins al dia 30 de juny de 2024 per a la seua execució.

“Estem molt satisfets amb el treball que hem realitzat per a aconseguir aquest finançament tan valuós per a millorar el nostre entorn comercial” ha destacat el mateix alcalde, Andrés Martínez, qui ha detallat que amb aquestes ajudes es millorarà, per exemple, el paviment i múltiples serveis del nucli històric.

Transformació digital i de l’entorn

El projecte a execució contempla actuacions en matèria de transformació digital, transformació del punt de venda, millora de la sostenibilitat i promoció de l’economia circular, millora en la cadena de subministraments i traçabilitat de productes, sensibilització i formació.

Destaquen, per exemple, les inversions previstes en matèria de creació de contingut comercial,instal·lació de sensors o posada en marxa de programes d’incentius i campanyes de captació o accions de street-màrqueting, dins de les despeses dirigides a la transformació digital, que ascendeixen a 204.972€.

El gruix de la inversió se centrarà en les despeses referides a la transformació del punt de venda, amb desplegament de nova cartelleria, millora en la pavimentació de vials, reparació de col·lectors de sanejament, soterrament de la xarxa elèctrica i renovació de l’enllumenat o la transformació del sistema de gestió de residus, l’import conjunt dels quals ascendeix a 1.415.803€.
Es destinaran també 468.409€ a la substitució de contenidors i l’adquisició d’un camió recol·lector de residus per a la retirada porta a porta.

Altres despeses com el desplegament de xarxa wifi suposaran una inversió de 30.746€ i per a formació i sensibilització es contempla destinar 9.486€

Explora más

Vinaros
2:48 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 23°
Feels like 19.86 °C cielo claro
Humidity 85 %
Pressure1011 mb
Wind 3 Km/h