Pérez (PSPV-PSOE) aplaudix l’avanç en la vacunació infantil a les escoles i que ja ha arribat a més de 26.000 xiquets i xiquetes de la província de Castelló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • La secretària d’Organització del PSPV-PSOE destaca “l’excel·lent coordinació” entre el Ministeri i la Conselleria de Sanitat que farà que esta setmana s’acabe amb l’administració de la primera dosi

La secretària d’Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, aplaudix l’avanç en la vacunació infantil contra la Covid-19 que s’està duent a terme a les escoles i que ja ha arribat a més de 26.000 xiquets i xiquetes de la província de Castelló. En concret, i segons les últimes dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, a la província de Castelló ja s’han administrat 26.050 dosis de la vacuna pediàtrica en els centres educatius.

Pérez ha assenyalat que, també en la vacunació infantil, “hem tornat a ser un exemple, com ja ho vam ser en la vacunació dels nostres majors i les i els joves” i ha destacat “l’excel·lent coordinació” entre el Ministeri i la Conselleria de Sanitat que farà que esta setmana s’acabe amb l’administració de la primera dosi. A més a més, ha valorat i donat les gràcies al personal sanitari, sociosanitari i la ciutadania “per haver-ho fet possible”.

Pérez ha defensat que “gràcies a la sanitat pública, la vacuna ha arribat a més del 90% de la població de les nostres comarques” i ha destacat la reobertura dels vacunòdroms per accelerar l’administració de la tercera dosis de reforç. “Confiem en la ciència, com hem fet des del minut zero de la pandèmia, utilitzem la mascareta i, vacunem-nos. Hem de vacunar-nos, per nosaltres i per solidaritat en els altres. La vacunació s’ha mostrat com una ferramenta essencial per salvar vides i accelerar la recuperació, per la qual cosa convidem a seguir acudint als punts de vacunació”, ha afegit.

Explora más

Vinaròs,ES
4:32 am, May 29, 2022
temperature icon 21°C
L: 21° H: 26°
Feels like 21.17 °C cielo claro
Humidity 60 %
Pressure1007 mb
Wind 12 Km/h
X