Pérez (PSPV-PSOE) valora l’esforç de la Diputació del Canvi per a aprovar uns pressupostos “històrics” per a tots i totes i continuar avançant en la recuperació

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • La secretària d’Organització ressalta el tarannà del diàleg i la mà estesa del president José Martí perquè els comptes s’hagen aprovat sense cap vot en contra

La secretària d’Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Estíbaliz Pérez, ha valorat l’esforç inversor de la Diputació del Canvi que lidera José Martí per a aprovar uns pressupostos “històrics” per a tots i totes i amb els quals continuar avançant en la recuperació econòmica i els efectes de la pandèmia. Així mateix, Pérez ha ressaltat el tarannà del president José Martí de diàleg i mà estesa perquè els comptes hagen sigut aprovats sense cap vot en contra.

Pérez ha destacat que el pressupost ‘Més Impuls Castelló’ està dotat amb 177,8 milions per a la recuperació de la província i, a través del qual, la Diputació transferirà als ajuntaments en el present exercici 15 milions d’euros per a la realització d’inversions, i altres quinze per a despeses corrents. “Aquest pressupost suposa 9,5 milions i un 5,66% més d’inversió que en el passat exercici, que ja incrementava en 34,6 milions — un 24%— el de 2019”, ha afegit Pérez.

La secretària d’Organització ha afirmat que el grup socialista de la diputació “ha tornat a donar exemple del que és governar per a totes i tots, per a les persones, per als municipis de les nostres comarques, sense mirar el color que governa” i ha afegit que aquests pressupostos “beneficiaran al conjunt de la població que viu en la costa i l’interior”. “La manera de gestionar les crisis no té res a veure quan governa un partit a quan governa un altre: mentre el Partit Popular va condemnar al país a l’austeritat, les retallades, la pèrdua de drets i només pensava en rescatar als bancs, el partit socialista aposta pels pressupostos expansius, per reforçar els serveis públics, per la igualtat d’oportunitats i en rescatar a les persones”, ha assenyalat.

Finalment, Pérez ha posat l’accent que “mai els municipis de la província de Castelló han rebut tants diners com estan rebent ara, i això es tradueix en millor qualitat de vida per a la ciutadania i millors serveis”.

Cal assenyalar que es tracta d’uns pressupostos històrics, dissenyats per a continuar avançant per la senda de la recuperació econòmica i social i de la província, amb l’objectiu que ningú quede arrere. Són uns comptes públics que s’estructuren entorn de quatre eixos bàsics (#MésMunicipalisme, #MésCiutadania, #MésCreiximent i #MésSostenibilitat) i presenten com a gran novetat l’activació del pla d’inversions #AvançaCastelló, dotat amb 30 milions d’euros per a executar a dos anys vista.

Explora más

Vinaròs,ES
5:07 am, May 29, 2022
temperature icon 21°C
L: 21° H: 24°
Feels like 20.38 °C cielo claro
Humidity 60 %
Pressure1007 mb
Wind 12 Km/h
X