Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Ple absolut a l’Auditori de Castelló amb el concert de Sílvia Pérez Cruz

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Entrades exhaurides per al concert d’aquest divendres 2 de juny a les 20.00 hores
  • El Teatre Principal de Castelló presenta diumenge ‘La voluntad de creer’, Premi Max 2023 al millor espectacle teatral

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest divendres 2 de juny a les 20.00 hores a l’Auditori de Castelló a Sílvia Pérez Cruz, amb el concert de presentació del disc ‘Toda la vida, un día’.

El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha assenyalat que “tenim a l’Auditori una de les millors veus de l’actualitat, la de Sílvia Pérez Cruz, plena de matisos i unes tonalitats que ens emocionaran”, i ha agraït a tot el públic de Castelló “l’interés que ha tingut en aquest concert, ja que va exhaurir totes les entrades anticipades fa setmanes”.

‘Toda la vida, un día’ de Sílvia Pérez Cruz és l’últim concert del cicle ‘Un món de músiques’ d’aquest trimestre de l’Auditori de Castelló. Segons ha explicat la cantant, va començar a compondre el disc el dia 21 de març de 2020, en plena pandèmia del coronavirus. El va gravar durant un any en diverses ciutats. La producció és una reflexió sobre la vida i la mort, però la mort com un pas de transformació. Està dividit en cinc parts i cada moviment té una sonoritat diferent: en els instruments, en els arranjaments, en la producció. El primer, ‘Infància’, és més lluminós, més amable. El segon, ‘Joventut’, és més experimental, amb sintetitzadors i autotune. El tercer, ‘Madurez’, es presenta amb duos, “per a representar aquest moment d’intimitat en què cadascú tria allò que vol”, segons l’artista. ‘Vellesa’ és més clàssic, amb més pes del so i de les cordes, i ‘Renaixement’ és el més rítmic i alegre de tots els moviments, basat principalment en la percussió i en la veu.

 

‘La voluntad de creer’, Premi Max 2023 al millor espectacle de teatre

El Teatre Principal de Castelló programa aquest diumenge 4 de juny a les 19.00 hores l’obra ‘La voluntad de creer’. La peça, escrita a partir de ‘La paraula’ de Kaj Munk, està dirigida per Pablo Messiez i va aconseguir el prestigiós Premi Max 2023 al millor espectacle de teatre.

L’obra comença amb el retorn a casa d’Amparo, la menor de quatre germans. Torna de Sud-amèrica amb Claudia, la seua dona, que és argentina i està embarassada, perquè volen que la xiqueta nasca a Europa. A sa casa, les coses continuen més o menys igual de malament que quan se’n van anar: la germana major, Felicitat, prostrada en una cadira de rodes, viu amargada en un món que no comprén; Pau, l’altra germana, que s’autodefineix com a “fadrina, poeta i borratxa”, tampoc sembla passar per un bon moment. Finalment, Juan, el germà menut, continua sostenint que és Jesús de Natzaret que ha tornat a la Terra. Amb aquest context familiar per marc, l’embaràs de Claudia es comença a complicar fins que acaba en tragèdia, malgrat els intents del doctor del poble per evitar-ho. No obstant això, Juan, en la seua bogeria, aconseguirà fer el salt de fe que farà possible la vida.

Aquesta representació està inclosa dins de l’abonament general i reduït de primavera del Teatre Principal de Castelló. Les entrades soltes tenen un preu de 3 a 20 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de l’IVC (https://taquilla.ivc.gva.es/janto/). Recordem que quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC s’obté un tiquet ‘Entrada i +’ que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte que pot arribar al 50 %.

Explora más

Vinaros
11:30 am, July 24, 2024
temperature icon 32°C
L: 32° H: 34°
Feels like 39.38 °C cielo claro
Humidity 65 %
Pressure1018 mb
Wind 12 Km/h