Podem organitza la trobada “Un nou projecte per al nostre territori”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Este matí a l’auditori municipal ha tingut lloc la trobada  “Un nou projecte per al nostre territori” organitzada per Podem amb participació de Héctor Illueca, vicepresident segon de la Generalitat i conseller d’Habitatge, la coordinadora de Podem Pilar Lima, la diputada de Unides Podem al Congrés, Marisa Saavedra, la diputada a les Corts Irene Gómez i els regidors del partit, Cecilia Pastor i David Adell. 

Lima ha dit que la trobada es fa per conéixer de primera mà les necessitats i demandes dels municipis i ha assegurat que “som conscients de les carències  de l’hospital comarcal i i el nostre compromís és traslladar-li al conseller de Sanitat i continuar enfortint la sanitat pública”.

Illueca ha dit que “hem vingut a parlar de política de debò, dels problemes ecològics i socials del País Valencià i les grans qüestions que estan damunt de la taula també en el conjunt de l’estat.

Estem entrant en un moment crític en el qual les conseqüències de la guerra comencen a notar-se ja per a les classes populars i els grans problemes del país estan sempre postergats, i creiem que és hora de començar a abordar-los .

Hem tingut en el nostre cor sempre la idea d’un procés constituent, pensem que cal donar-li la paraula a la gent i obrir els grans debats”

Explora más

Vinaros
3:41 am, February 23, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.74 °C nubes
Humidity 52 %
Pressure1007 mb
Wind 30 Km/h