Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Presentació de l’exposició “Història de la Barbería a Vinaròs” per Sebastián Forner

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Aquesta vesprada, en un acte celebrat a la seu de l’Associació Amics de Vinaròs, s’ha presentat l’exposició “Història de la Barbería a Vinaròs”, una mostra del propietari de la barbería “Tián Still Home”, Sebastián Forner.

La mostra compta amb una gran diversitat d’utensilis i de fotografies per mostrar com les barberies han anat canviant al pas del temps i establir els orígens a la ciutat de Vinaròs.

L’acte ha comptat amb la presència de la primera dona barbera d’Espanya, Milagros Olmeda Toledo, que en el seu parlament ha destacat a Sebastián com “una gran persona i un gran amic”. Per la seva banda, Forner ha comentat que “m’agrada el que faig i el contacte amb la gent, amb els clients que venen cada dia a la perruqueria”.

Una perruqueria, “Tian Still Home” que va ser guardonada el passat 7 d’abril amb el premi “Millor Barberia de l’any 2024” per la Plataforma “Barberías Con Encanto”.

El president de l’Associació “Amics De Vinaròs”, José Luis Pascual ha destacat la figura de Forner en el seu parlament, ja que “el seu treball personal és una manera de fer poble”.

Finalment, l’alcaldessa del municipi de Vinaròs, Maria Dolores Miralles, ha posat també en valor la figura de Sebastián Forner, destacant la seva passió i la seva manera de treballar.

L’exposició romandrà oberta fins el dia 18 de maig, amb horari de visites de dimarts a divendres de 10:00 a 13:30, així com els dissabtes de 17:00 a 20:00.

José Luis Pascual
José Luis Pascual
Milagros Olmeda
Pepe Palacio
Mª Dolores Miralles

Explora más

Vinaros
9:08 am, May 28, 2024
temperature icon 21°C
L: 19° H: 21°
Feels like 21.24 °C nubes
Humidity 72 %
Pressure1021 mb
Wind 8 Km/h