Programació de l’arribada del Pare Noel i la Mare Àgatha a Benicarló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Un any més, la Coordinadora de Penyes del municipi han organitzat l’arribada del Pare Noel i la Mare Àgatha amb molta il·lusió i moltes ganes de què tant els grans com els menuts gaudiu d’aquest dia tan especial de l’any.

Us deixem a continuació totes les activitats de les quals podreu gaudir:

16:00 h Tallers infantils: fes el teu arbre de Nadal, pinta i acoloreix dibuixos nadalencs i visita d’uns personatges animats. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Coordinadora de Penyes. Col·labora: Ajuntament de Benicarló.

16:30h Concert de Nadales a càrrec de les corals infantils Bovalar i Petiquillo. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Coordinadora de Penyes. Col·labora: Coral Polifònica Benicarlanda.

16:30 h Xocolatada. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Coordinadora de Penyes i Ajuntament de Benicarló. Col·labora: Ajuntament de Benicarló i Restaurant Neptuno.

18:00 h Arribada del Pare Noel i la Mare Àgatha. Lloc: Ajuntament. Organitza: Coordinadora de Penyes i Ajuntament de Benicarló.

18:10 h Cercavila del Pare Noel i la Mare Àgatha. Recorregut: pg. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, c. del Crist de la Mar, c. de Pius XII, pl. de la Constitució i pg. de Ferreres Bretó. Organitza: Coordinadora de Penyes. Col·laboren: Ajuntament de Benicarló, Comissió de Festes, Percufenòmens, Maestrat Motorclub Benicarló i Jumple by Aerower Laia Montero.

19:00 h Discurs del Pare Noel i la Mare Àgatha i recepció dels xiquets i xiquetes. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Coordinadora de Penyes. Col·labora: Ajuntament de Benicarló i Comissió de Festes.

Explora más

Vinaros
2:18 am, February 27, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.39 °C nubes
Humidity 62 %
Pressure1003 mb
Wind 63 Km/h