Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

PSOE i Compromís rebutgen el milió d’euros que el PP de Torreblanca reclama al Consell per a resoldre les inundacions de primera línia de platja

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

Càstig als veïns

  • Tania Agut, candidata del PP a l’alcaldia, va elevar a través del PPCV una iniciativa per a obtindre ajudes en 2023. Tant PSOE com Compromís van votar en contra de la mesura. “Tractem de buscar solucions però qui governa es nega a secundar-les”, diu Agut
  •  “Portem anys demanant al PSOE que habilite un sistema d’evacuació de pluvials als carrers Sant Joan i Alcalde Benito Bayarri. Va ser en 2016 quan el PSOE va reformar aquest sector i va generar el problema. Hui segueixen sense resoldre-ho”, critica la candidata

El Partit Popular de Torreblanca ha vist truncat el seu desig d’obtindre fons del Consell per a resoldre el problema d’inundacions que pateix la seua primera línia de costa. “Presentem una iniciativa a través del PPCV perquè la Generalitat Valenciana contemplara una inversió en 2023 que permetera resoldre el problema que es localitza entre els carrers Sant Joan i Alcalde Benito Bayarri. PSOE i Compromís han decidit votar en contra”.

Tania Agut, candidata del PP a l’alcaldia de Torreblanca, ha lamentat que “els qui haurien de defensar solucions a tots els nivells per a resoldre els problemes que han creat als veïns, són els mateixos que es neguen a donar suport a propostes en positiu”.

En opinió de la portaveu del PP, “hi ha solucions però s’ha de lluitar per elles. I és evident que ni PSOE ni Compromís estan disposats a fer-ho possible, perquè al poble diuen una cosa i a l’hora de la veritat voten una altra ben diferent en Les Corts”.

Agut explica que la iniciativa registrada en el Consell es presentava com una via de solució al problema d’inundacions que des de 2016 pateixen els veïns de la platja. Generat pel PSOE, que va decidir reformar el tram situat entre els carrers Sant Joan i Alcalde Benito Bayarri, tractàvem de buscar finançament per a crear un sistema d’evacuació de pluvials. Som conscients que l’obra serà quantiosa i necessitarem vies de finançament que permeten assumir el projecte”.

Lamentablement, “no hem trobat cap suport per part del PSOE ni de Compromís”. Però “continuarem lluitant per això”, ha declarat Agut. Perquè “en el PP estem preparats per a treballar per tot el que mereix Torreblanca i l’esquerra ignora. Ha arribat el moment de començar a treballar perquè Torreblanca guanye i dir adeu a projectes esgotats que només calfen butaques”, ha conclòs l’alcaldable del PP.

Explora más

Vinaros
8:44 am, July 16, 2024
temperature icon 26°C
L: 26° H: 27°
Feels like 26.42 °C muy nuboso
Humidity 79 %
Pressure1015 mb
Wind 17 Km/h