Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El PVI lamenta que la licitació de les escoles esportives municipals “ha quedat deserta” 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Maria Dolores Miralles demana més personal fixe per a la biblioteca municipal 
  • Carlos Roger ha expressat el descontentament del PVI amb la cadena SER

La portaveu i candidata a l’alcaldia pel PVI, Maria Dolores Miralles, ha comparegut este matí a la seu del partit per denunciar que la licitació del servei de les escoles esportives municipals ha quedat desert i patirà un nou retard i per demanar més personal fixe per a la biblioteca pública.

Miralles ha assegurat que continua perillant l’horari ampliat de la biblioteca municipal en no haver encara suficient personal i que per això el seu partit presentarà una moció al ple ordinari de dijous. Segons Miralles, a pesar  de que s’ha fet una nova contractació d’un conserge per a la biblioteca, es tracta d’una contractació “de només 4 mesos”. “Considero que és una solució tapa-forats, perquè al juny ens trobarem igual. Es contractarà una persona temporal per a la biblioplatja i seguirem igual sense personal fixe que puga mantindre el servei. A més, creiem que 3 persones per a un edifici per on passen 4.000 persones al mes i que té 1.000 metres quadrats, és insuficient”, ha dit Miralles.

La moció demana fer les gestions necessàries per dotar-la de més recursos humans de forma indefinida i recuperar l’horari anterior.

D’altra banda, Miralles també ha lamentat el gran retard patit en les escoles esportives municipals EMIARE, que complixen la doble funció de fomentar l’esport escolar i conciliar la vida laboral i familiar dels pares i mares. Un servei que començava sempre amb l’inici del curs, però que enguany encara no ho ha fet. “En lúltima comissió vaig preguntar per les EMIARE i s’havien presentat 5 empreses, però totes elles han renunciat i la licitació ha quedat deserta. Ara cal tornar a iniciar un procés que tardarà dos mesos més com a mínim. Es lamentable que aquest servei s’haja perdut per falta de previsió”, ha assenyalat la portaveu del PVI.

D’altra banda Carlos Roger, ha expressat el descontentament del PVI amb la cadena SER, per no permetre que participés a la tertúlia política, al·legant que a partir d’ara, només ho podran fer els regidors dels partits. El PVI ha demanat que la direcció de la cadena que siguin els partits els que decideixin qui participa a les tertúlies, perquè sinó els partits amb pocs regidors es poden trobar discriminats.

Explora más

Vinaros
10:17 am, May 28, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 22.99 °C nubes
Humidity 69 %
Pressure1021 mb
Wind 12 Km/h