Ràdio Benicarló estarà en directe des de la demostració gastronòmica de la carxofa

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’emissora municipal emetrà una edició especial del magazín Veus de casa des del cor de la demostració gastronòmica el diumenge dia 29. Ràdio Benicarló instal·larà els seus estudis a la Plaça de la Constitució per a traslladar als oients l’ambient d’un dia carregat d’aromes de bona cuina i bona ràdio.

El programa s’emetrà en directe des de les 11 h a les 13 h i comptarà amb la presència de les personalitats més destacades de la festa. Per la carpa i els micròfons de Ràdio Benicarló desfilaran les figures més rellevants del panorama gastronòmic de Benicarló, representats del sector agrícola local i del consell regulador de la D.O. Carxofa de Benicarló. Veus de casa comptarà també amb la presència de destacades personalitats de les institucions autonòmiques i locals i de la vida política i social, que visitaran Benicarló amb motiu del dia gran de la festa de la Carxofa.

L’emissora municipal ha preparat també un espai dedicat a la història del conreu de la carxofa a Benicarló en el que es desvetllaran múltiples anècdotes i curiositats relacionades amb l’hortalissa més internacional del camp Benicarlando. Amb la carxofa com a fil conductor del programa, Veus de casa oferirà una completa panoràmica del passat, el present i el futur d’una festa que ha situat a Benicarló en la primera línia de la gastronomia valenciana i ha contribuït de manera definitiva a la consolidació d’un nou atractiu turístic centrat en la bona cuina i el producte de proximitat. Veus de casa dedicarà també un espai a enumerar els valors nutricionals de la carxofa de Benicarló.

El programa, que s’emetrà entre les 11 i les 13 h, estarà dirigit i presentat per les comunicadores benicarlandes Ana Álvarez i Lara González, i comptarà amb la col·laboració dels joves periodistes Marina Segura i Javier Castán, amb Joan Peiró a la realització i control tècnic.

Explora más

Vinaros
7:56 pm, February 29, 2024
temperature icon 13°C
L: 13° H: 15°
Feels like 11.97 °C nubes
Humidity 64 %
Pressure1011 mb
Wind 17 Km/h