Recollida solidària d’aliments i materials a favor de les protectores d’animals de Vinaròs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El proper dissabte 21 d’octubre es farà una recollida solidària amb l’objectiu de recollir menjar i altres elements que necessiten les protectores locals de Proda Vinaròs i El Cau. El punt de recollida s’ubicarà a la plaça del Mercat, a l’espai que dóna al carrer Major i travessia Safont, des de les 11:00 fins les 13:30 hores.

Compromís per Vinaròs, com a agrupació local organitzadora, vol fer una crida a la ciutadania per a que aporte el seu granet de sorra mitjançant algun dels elements especificats a la llista del cartell. Les protectores desenvolupen els objectius i tasques de les seues entitats gràcies al suport econòmic tant dels voluntaris, d’activitats que desenvolupen com d’ajudes econòmiques d’organismes com l’Ajuntament. Però, després de fer front als abandonaments del període vacacional i de la trobada continúa i atenció d’animals nous que apareixen al carrer, oferir-los una ajuda per part d’aquelles persones sensibilitzades amb la cura i estima dels animals pot suposar-los un respir ara que arriba l’últim trimestre de l’any.

Per aquests i molts altres motius, ajuda i col·labora amb allò que pugues tant siga nou o de segona mà, per tal d’afrontar les despeses que suposen la cura i atenció de gossos i gats que hi ha vivint sense famílies a Vinaròs. Revisa i dóna una segona vida a útils que tingues en desús per casa com poden ser: graneres, recollidors, fregones, poals de neteja, guardioles… Els animals que estan sent atesos en cases d’acollida t’ho agrairan.

Aquesta recollida es repetirà en els propers mesos per tal de donar oportunitat de col·laborar a aquelles persones que no puguen en aquesta ocasió i activar la part més solidària dels vinarossencs i vinarossenques amants dels animals.

Explora más

Vinaros
1:22 pm, February 28, 2024
temperature icon 16°C
L: 14° H: 16°
Feels like 14.83 °C cielo claro
Humidity 37 %
Pressure1017 mb
Wind 31 Km/h