Reconeixement a l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Des del PSPV-Vinaròs, voldriem felicitar a la junta local de Vinaròs de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per haver rebut el reconeixement per ser la junta local que més ha recaptat el 2023. Així mateix, també volem donar-los les gràcies per la seua predisposició i col·laboració a l’hora de participar en les diferents iniciatives de caire social amb diferents regidories com la de Benestar Social o Esports.

Durant l’any 2023 la junta local de l’AECC de la nostra ciutat ha recaptat un total de 10.534,50 €.

La regidora del Grup Municipal Socialista, Amalia Cabos, afegia que «des dels Socialistes de Vinaròs volem continuar col·laborant en la lluita per la cura d’aquesta malaltia amb totes aquelles accions que siguen necessàries. Per això continuarem col·laborant, i estarem aquí sempre que l’AECC ens necessite, per a poder aconseguir l’objectiu d’un 70% de supervivència en càncer.»

Per últim, la regidora Cabos, finalitzava afegint que «aquesta és una tasca transversal de tothom i que, a pesar d’estar en l’actualitat en l’oposició per la moció de censura, des d’aquí seguirem donant suport a aquelles iniciatives que siguen vetllant per aquesta col·laboració»

Explora más

Vinaros
12:44 am, April 16, 2024
temperature icon 18°C
L: 18° H: 18°
Feels like 17.17 °C cielo claro
Humidity 62 %
Pressure1018 mb
Wind 7 Km/h