Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Residència Municipal

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El 2021 serà recordat per moltes coses, entre elles, l’any que Vinaròs va obrir la primera residència de titularitat pública per a persones majors.

La residència compta amb una construcció de tres plantes i un total de sis mil metres quadrats per albergar serveis de caràcter social, personal i sanitari en funció de les necessitats de les 145 places per a persones majors residents, de les quals 85 són de titularitat pública.

Tindre una residència amb serveis integrals per a persones en diferents graus de dependència o sense ella, ha necessitat un llarg procés que culmina aquest any. Ningú pot discutir la necessitat d’una residència en una societat on l’esperança de vida cada cop és més alta i la natalitat més baixa, una societat que treballen els dos conjugues i necessita suport per a la cura dels més majors.

La residència és un espai de convivència i benestar que respecta la intimitat però també vol afavorir les relacions interpersonals; és un espai que vetla per la seguretat alhora que dona confort; un espai que es relaciona amb els serveis locals per aconseguir un servei efectiu i integral.

Des de l’equip de govern estem molt contents de poder comptar amb aquest servei, tot i això és cert que és un moment complicat i sabem el que han patit en altres residències de poblacions veïnes, però seguirem tots els protocols sanitaris, serem cautelosos i vetlarem sempre per la salut de les persones usuàries i treballadores.

Berta Domènech

[themoneytizer id=”55754-16″]

 

Explora más

Vinaros
9:58 am, May 28, 2024
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 22.39 °C nubes
Humidity 69 %
Pressure1021 mb
Wind 12 Km/h