Reunió del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Els nous consellers i conselleres del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència ja s’han presentat a la resta de membres de l’organisme.

Va ser durant l’última reunió, que va tindre lloc el passat divendres, durant la qual es va donar compte del treball realitzat en els últims cinc mesos, centrat bàsicament en els resultat de l’avaluació del Consell de Constitució o amb la difusió de la tasca del Consell als centres de Primària mitjançant un document elaborat pels propis membres del Consell.

També es va informar del procés d’adaptació del I Pla Municipal d’infància i Adolescència a llenguatge infantil i juvenil. Una tasca que han dut a terme els membres del Consell en les reunions de treball mensuals i que està previst lliurar-se, el proper mes de setembre, a tot l’alumnat dels centres educatius de Primària i Secundària.

A més a més, es va donar compte de les propostes presentades pels membres del Consell als pressupostos participatius que formaran part dels projectes que han de ser votats per la ciutadania a partir d’avui mateix.

Per acabar, en l’apartat de precs i preguntes els xiquets i xiquetes van plantejar diferents temes que els preocupen per a fer un Benicarló millor: asfaltat de carrers, eix cívic, centre comercial, ampliació de zones de joc per a gossos, etc.

També es va agrair la posada en marxa del projecte Reciclos, un sistema de reciclatge digital mitjançant un codi QR que va ser una demanda del Consell de la Infància i l’Adolescència.

 

Explora más

Vinaròs,ES
5:58 pm, June 22, 2022
temperature icon 31°C
L: 31° H: 31°
Feels like 32.3 °C cielo claro
Humidity 51 %
Pressure1009 mb
Wind 19 Km/h