Ronchera (PSPV-PSOE) destaca que Alcalà de Xivert i Alcossebre és un dels municipis on més ha actuat la brigada de la Diputació

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • Els treballs de mitigació han ascendit a 115.600 euros per l’actuació en 17 hectàrees del municipi

El portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, destaca que Alcalà de Xivert i Alcossebre és un dels municipis on més ha actuat la brigada de la Diputació en 2021. Els treballs de mitigació han ascendit a 115.600 euros, finançat per la Diputació. Joan Ronchera valora positivament l’actuació i el suport de l’ens provincial “ja que reduirà el risc d’incendis de la localitat en 17 hectàrees i, per tant, augmentar la seguretat de la població”.

La urbanització de Montemar, el barranc Gitano, urbanització del Bale i la urbanització Marcolina són les zones on ha treballat la Diputació al llarg del 2021. L’actuació ha consistit en la neteja en llocs amb vegetació que agreujaria i avivaria un incendi. Per altra banda, a la Foia han millorat la circulació de l’aigua. El portaveu assegura que “necessitàvem esta actuació perquè reduïx el perill i dóna més tranquil·litat a la ciutadania que tenen les seues cases prop”.

Ronchera agraeix el treball del Consorci de Bombers de la Diputació i espera que “este servei es mantinga durant els pròxims anys. Estem en un enclavament estratègic com és el parc natural de la Serra d’Irta i hem d’avançar-nos a qualsevol perill que pose en risc el nostre poble i la seguretat de les persones”.

Explora más

Vinaròs,ES
7:51 am, June 21, 2022
temperature icon 23°C
L: 23° H: 24°
Feels like 23.4 °C muy nuboso
Humidity 83 %
Pressure1010 mb
Wind 12 Km/h