Ronchera reivindica el pes del PSPV en l’elaboració del primer Pla de Joventut d’Alcalà i Alcossebre: “Els joves han de tindre un rol estratègic en el desenvolupament del nostre poble”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • El portaveu socialista assenyala que la desafecció política es combat amb participació i integrant la gent jove en els poders de decisió

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert i Alcossebre ha reivindicat el seu pes en l’elaboració del primer Pla de Joventut de la localitat, aprovat aquest dimecres per unanimitat pel Ple. El portaveu, Joan Ronchera, ha celebrat que l’Ajuntament dispose “per fi d’un instrument que servisca com a referent per a la definició de les polítiques joves al nostre municipi fins a 2024”. “Des del Grup Municipal Socialista mostrem la nostra satisfacció perquè es compleix una històrica aspiració socialista. La validació d’aquest document és el final d’un llarg trajecte de reivindicacions i de molta escolta activa perquè totes i tots els joves tinguen un rol estratègic en el desenvolupament del nostre poble”.

Una volta aprovat, Ronchera ha demanat a l’equip de govern del popular Francisco Juan que comence “com abans millor” a desplegar els sis eixos que componen el pla. L’edil socialista s’ha referit de forma especial a “prioritzar els punts adreçats a millorar la formació i a promoure l’ocupació i l’emancipació. “És important que treballem perquè la joventut gaspatxera compte amb tots els recursos i les motivacions perquè puguen portar a terme el seu projecte de vida al nostre poble”. “Tenim problemes en l’accés a l’habitatge i a llocs de treball als que s’ha de plantar cara”.

L’equip socialista s’ha posat a disposició del govern “per a col·laborar en el que calga”. Cal tindre en compte que durant tot el procés de redacció el PSPV ha participat activament traslladant la veu dels i les joves d’Alcalà i Alcossebre als responsables de joventut. “No es pot fer política per als joves sense els joves. Ens ha servit de molt per a conéixer la seua realitat, apoderant-los i fent-los partícips de la política local”.

Joan Ronchera ha assenyalat que “la desafecció política de la joventut es combat amb participació i integrant-los en els poders de decisió, demostrant que el que pensen importa i donant solucions als seus problemes”. Els socialistes vigilaran que tots els punts aprovats es complisquen.

COL·LABORACIÓ DE XIMO PUIG

Alcalà de Xivert i Alcossebre s’ha beneficiat de l’aposta de la Generalitat de Ximo Puig per a introduir la perspectiva jove en l’administració local amb la contractació de professionals de joventut.

Explora más

Vinaròs,ES
5:11 am, June 22, 2022
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 22.77 °C nubes
Humidity 83 %
Pressure1009 mb
Wind 5 Km/h