Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Ros reivindica “el compromís” del Govern de Sánchez amb les infraestructures de Castelló després d’adjudicar 16,6 milions d’euros per a la modernització de la xarxa viària

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • La diputada castellonenca explica que, amb aquests fons, es promourà la renovació de més de 100 quilòmetres de carreteres i es reduirà l’emissió de CO₂ a la atmosfera en 71.640 tones anuals

La diputada del PSPV-PSOE al Congrés, Susana Ros, afirma que “el Govern de Pedro Sánchez té un compromís amb les infraestructures i la millora de les interconnexions a la província de Castelló”, com així ho demostra l’aprovació d’una partida de 16,6 milions d’euros per a modernitzar la xarxa de carreteres de titularitat estatal. Aquesta injecció de fons, segons quantifica Ros, promourà la renovació de més de 100 quilòmetres de ferms en diversos trams de vies castellonenques, la qual cosa representa “un gran pas cap a la millora de la seguretat viària a les nostres comarques”.

La representant socialista destaca la importància estratègica d’aquesta inversió i subratlla “la dedicació i l’esforç” de l’executiu de Pedro Sánchez per a renovar les infraestructures de la província, promoure l’eficiència energètica a través del recanvi del sistema de lluminàries i la reducció de les emissions de gasos. “Aquest projecte s’alinea amb el programa del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a mantindre les condicions de circulació, serveis viaris i seguretat en les nostres carreteres“, afegeix.

En aquest paquet inversor, el Govern central se centra en la millora d’eixos estratègics com l’AP-7, l’N-340 i l’N-225 entre la Vall d’Uixó i Algar de Palància. “Aquestes carreteres són fonamentals per a la nostra província i aquests 16,6 milions d’euros contribuiran a mantindre-les en òptimes condicions”.

Aquesta assignació milionària completa altres de gran valor com la culminació del projecte d’eixamplament i circumval·lació de l’N-232 en el tram entre el Port de Querol i Morella, que una vegada recepcionades les obres hauran suposat una inversió estatal del voltant de 70 milions d’euros, la major inversió en infraestructures a les comarques septentrionals de Castelló.

Lluita contra el canvi climàtic
Ros subratlla que els projectes a executar per part del Govern espanyol faran possible que es deixen d’emetre 71.640 tones de CO₂ a l’atmosfera cada any, la qual cosa contribuirà a l’esforç de lluita contra el canvi climàtic i al compliment dels objectius mediambientals. “Es un pas endavant en la construcció d’un futur més segur, sostenible i eficient per a la nostra província”. I és que “quan el PSOE governa és quan millor li va a la província de Castelló”, finalitza.

Explora más

Vinaros
12:00 am, May 27, 2024
temperature icon 21°C
L: 21° H: 21°
Feels like 21.14 °C nubes
Humidity 89 %
Pressure1018 mb
Wind 7 Km/h