Samuel Falomir convida la militància socialista a votar ‘sí’ en la consulta per un govern “de progrés, concòrdia i convivència” liderat per Pedro Sánchez

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, ha animat a la militància socialista a votar ‘sí’ en la consulta que busca recolzar un govern de progrés, concòrdia i convivència liderat per l’actual president Pedro Sánchez. Falomir ha subratllat la importància de donar suport un executiu que “treballe incansablement per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania” i destaca la necessitat de comptar amb un govern que “entenga i respecte la diversitat territorial de l’Estat, advocant per un país que veja en la seua pluralitat una riquesa i no una diferència”. El dirigent socialista ha posat l’accent que l’abraçada de les Espanyes només és possible amb el PSOE i ressalta la capacitat del partit per a unir a la societat i superar les divisions.

Falomir ha afirmat que “sí que importa” qui està al capdavant de les institucions i recorda que, amb el PSOE, Espanya ha viscut els majors avanços en democràcia, autogovern, drets i llibertats. “És fonamental que la militància socialista es mobilitze i recolze amb un ‘sí’ contundent la proposta d’un govern progressista encapçalat per Pedro Sánchez. “La nostra responsabilitat com a partit és continuar avançant en la construcció d’un país just, inclusiu i plural i ara, més que mai, necessitem un govern que reflectisca eixos valors“, ha expressat Falomir.

Explora más

Vinaros
11:00 pm, March 1, 2024
temperature icon 11°C
L: 11° H: 13°
Feels like 9.2 °C cielo claro
Humidity 53 %
Pressure1013 mb
Wind 10 Km/h