Samuel Falomir reivindica el treball de la Diputació per a potenciar el patrimoni cultural de la província com a font de riquesa

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • El secretari general socialista destaca la inversió de sis milions d’euros en el Castell de Peníscola de la institució provincial

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Samuel Falomir, ha destacat des de Peníscola el treball “constant i decidit” de la Diputació de Castelló per a reforçar el Castell del Papa Luna com a referent turístic. El dirigent socialista ha ressaltat la important inversió del govern socialista de José Martí per a culminar aquesta legislatura el Pla Director de dinamització del recinte emmurallat amb una inversió total de sis milions d’euros.

En els últims anys, s’ha procedit a renovar tot l’equipament expositiu del Castell per a millorar l’experiència del visitant i s’ha actuat tant en la millora de la imatge exterior com interior, fent accessible gran part de les dependències papals. Actualment, s’està treballant en l’adequació del polvorí del parc d’artilleria.

Falomir ha posat de rellevància que l’aposta ferma de la institució provincial per Peníscola l’ha convertit en un referent turístic nacional i internacional, i un dels grans emblemes de la província de Castelló. D’aquesta manera, el secretari general ha lloat que, des de la Diputació, la diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha treballat per potenciar el patrimoni cultural del municipi.

Durant la visita al municipi del Baix Maestrat, Falomir ha estat acompanyat per la secretaria general de l’agrupació local i portaveu municipal, Isabel Esbrí, qui ha reivindicat el potencial turístic de Peníscola gràcies a les inversions dels governs de la Diputació de Castelló, la Generalitat Valenciana i el Govern d’Espanya, i que han fet de la localitat un dels referents de tota la província de Castelló.

A més, també ha estat acompanyat per la secretaria general comarcal d’Els Ports-Maestrat, Ana Besalduch; la vicesecretaria provincial, Pau Romeu; el secretari d’Organització provincial, Joan Morales; la secretaria d’Igualtat provincial, Mariví Garrido; i una representació de companys i companyes socialistes.

Explora más

Vinaros
11:03 pm, April 15, 2024
temperature icon 21°C
L: 19° H: 21°
Feels like 21.34 °C cielo claro
Humidity 66 %
Pressure1018 mb
Wind 2 Km/h