Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Sant Jordi acomiada les seues festes patronals amb la seua tradicional romeria al Real Santuari de la Mare de Déu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Iván Sánchez Cifre: “Vull agrair la massiva participació i el comportament cívic tant de veïns com de visitants”

Sant Jordi ha acomiadat les seues festes patronals amb una massiva participació tant en la tradicional romeria com en el menjar de les calderes d’arròs i en les vaquillas que es van soltar en la vesprada d’ahir. Han sigut quasi 10 dies de celebracions, que es van iniciar amb el Dia del Patró i han culminat este primer de maig, amb milers de persones que han participat en tots els actes organitzats amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Jordi.

I és que ahir va ser un dia molt especial per a tots els jordiencs i jordienques, ja que amb la romeria al Real Santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut i els astados del ferro Fernando Mansilla s’ha posat el colofó a les Festes Patronals, que han tingut moltíssima participació.

La jornada també va tindre una missa cantada per la coral Veus de Sant Jordi, que ha interpretat peces del seu repertori durant l’ofici religiós, mentres que l’Associació Musical Sant Jordi protagonitzava el concert posterior a les portes del temple. A més, coincidint amb el Dia del Treballador, els cuiners s’han ocupat a fons per a elaborar les tradicionals calderes d’arròs, que han sigut beneïdes i repartides entre els centenars d’assistents.

A hora foscant, es van soltar vaquillas de la ramaderia de Fernado Mansilla, que han tancat la programació d’unes festes que han destacat pel bon ambient i la gran afluència i participació en tots els actes.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha volgut “agrair la massiva participació i el comportament cívic que han demostrat tant les veïnes i veïns del poble, com els visitants que ens han acompanyat estos dies”.

Cal tindre en compte que les veïnes i veïns de Sant Jordi, així com molts visitants procedents d’altres punts de la comarca, han participat de manera massiva en els actes celebrats estos dies. L’Ajuntament de Sant Jordi s’ha bolcat amb l’organització d’estes festes patronals, per a les quals havia programat més d’una vintena d’actes.

Explora más

Vinaros
1:27 am, June 23, 2024
temperature icon 22°C
L: 20° H: 22°
Feels like 22.07 °C nubes
Humidity 55 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h