Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Santa Magdalena ja té llista la programació de Sant Vicent

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La programació s’iniciarà el dissabte 6 d’abril i finalitzen dilluns 8.

Santa Magdalena es disposa a celebrar la festa de Sant Vicent, organitzada per l’Associació ‘Amics de Sant Vicent’, en col·laboració amb l’ajuntament de la localitat.

La programació amb diverses activitats, es posaran en marxa el dissabte, 6 d’abril, a les 12h amb una cercavila de la ‘Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís’ i a les 19.30h, amb la cercavila de l’Agrupació Musical Santa Magdalena, anunciant la festivitat de Sant Vicent.

Pel que fa a la programació del dilluns, 8 d’abril, Dia de Sant Vicent, a les 11h se celebrarà una missa en l’ermita, dedicada al sant i posteriorment hi haurà ball amb Discomòbil, El Sarao. Finalitzada la missa, començarà la sardinada popular, sent el preu del tiquet, 2€.
A més, hi haurà a les 14h una paella de germanor per a totes les persones que així ho desitgen. Els tiquets es podran adquirir al preu de 3 € i inclouen la ració de paella, pa i fruita. També es podran comprar tiquets per a cremaet i rotllet, al preu de 1€.

Des de l’organització de la festa i amb l’objectiu de realitzar un consum responsable i respectuós amb el medi ambient, es recomana a totes les persones participants en l’esdeveniment, que disposen de gots reutilitzables.

Explora más

Vinaros
10:17 am, May 28, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 22.99 °C nubes
Humidity 69 %
Pressure1021 mb
Wind 12 Km/h