Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Santi Pérez destaca l’important paper que està desenvolupant la Diputació per visibilitzar d’oli d’oliva de la província

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El diputat de Desenvolupament Rural participa en l’acte de presentació del catàleg AOVE Província de Castelló 2022 on ha reafirmat el compromís de la institució provincial en la defensa dels productes del territori

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha participat en l’acte de presentació del catàleg AOVE (Aceite de Oliva Virgen Extra) Província de Castelló 2022 celebrat de manera telemàtica i en el que ha destacat l’important paper que està desenvolupant la Diputació de Castelló per “ajudar i visibilitzar” el treball de les productores i cooperatives d’oli de la província de Castelló.

Pérez ha agraït a Intercoop i als i les participants el seu treball “per fer aquest catàleg” per a “donar a conéixer i fer valdre” els AOVES de la província de Castelló, tant per al sector agrícola i productor, com per al sector consum i el sector turístic i restauració. El catàleg comprén fitxes de caracterització de cadascun dels AOVES que han volgut participar en aquest.

“Per part de la Diputació de Castelló, mantenim el nostre compromís per difondre el vostre treball, el dels productors i les cooperatives, perquè la gent us conega cada vegada més i conega de primera mà allò que feu”, ha afegit Pérez.

El diputat provincial ha recordat que enguany s’ha celebrat el primer concurs d’olis d’oliva verge “la qual cosa és un exemple més dels passos que estem donant per ajudar a visibilitzar els productes, com ja férem també amb l’assistència a la fira World Olive Oil Exhibition a Madrid”.

Finalment, el diputat de Desenvolupament Rural ha pres nota de la petició d’alguns dels assistents del fet que aquesta difusió es faça també en el sector de la restauració. “La marca Castelló Ruta de Sabor i els restaurants poden ser grans ambaixadors dels olis de Castelló, per la qual cosa aquesta proposta pot estar fonamental en continuar amb la difusió d’aquest producte”, ha conclòs Pérez.

Els productors que han participat en el catàleg són: J.M. Robres, Artesanos Gil, Bardomus, Cooperativa agrícola La Divina Pastora de Jérica, Cooperativa Agrícola San Isidro de Sant Jordi, Cooperativa Agrícola San Juan Bautista de Sant Joan de Moró, Cooperativa de Bejís, Cooperativa de Viver, Cooperativa San Isidro de Segorbe, Essentia oleum, Lo canetà, Malaerba, Oleícola del Penyagolosa, Oli de Sant Jordi Radix Nostra i Varona la Vella.

Explora más

Vinaros
2:38 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 22°
Feels like 19.86 °C cielo claro
Humidity 85 %
Pressure1011 mb
Wind 3 Km/h