Santiago Agustí preside la entrega de galardones del IV Trofeo Diputación Aguas Abiertas

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El circuit, que consta de 6 proves, compta amb una subvenció de la institució provincial de 9.400 euros
  • Aquesta edició ha comptat amb més de 100 inscripcions i un total de 61 persones de 14 categories diferents han aconseguit un lloc en la classificació

La Diputació de Castelló ha organitzat la gala de clausura de la quarta edició del Trofeu Diputació Aigües Obertes, finançat per la institució provincial amb 9.400 euros. En l’acte, el diputat de Recursos Humans, Santiago Agustí, ha obsequiat a totes les persones presents que han finalitzat el circuit i ha entregat els trofeus als guanyadors de cada prova, tant masculines com femenines.

Agustí ha explicat l’absència de la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, en estar ‘’promocionant i fomentant en FITUR la nostra província com un motor esportiu i social que la converteix en un dels millors llocs nacionals per a practicar i competir en qualsevol mena d’esport’’. Sobre aquest tema, ha afirmat que pese ‘’a l’absència de la diputada, hui els protagonistes sou totes les persones que heu realitzat aquest circuit tan exigent durant més de tres mesos’’, i ha conclòs subratllant que ‘’el menys que podem fer des de la Diputació és guardonar-vos’’.

Aquesta quarta edició del Trofeu Diputació Aigües Obertes, organitzat pel Club Esportiu Evasió Running de Castelló, ha comptat amb un circuit de sis proves, realitzades en les costes dels municipis d’Almassora, Orpesa, Grau de Castelló, Vinaròs, Benicàssim i Castelló. El campionat ha comptat amb més de cent persones inscrites, havent finalitzat mínim una de les sis proves un total de 49 homes i 12 dones, de 14 categories diferents. Les persones que han participat en les sis competicions d’aquesta quarta edició han nadat més de 13.500 metres en mar oberta.

Agustí ha agraït al club organitzador ‘’el seu esforç i constància per a tirar avant aquest circuit de natació, demandat entre la societat castellonenca i que porta al límit a tots els seus participants’’. Cal recordar que el Club Esportiu Evasió Running també institueix altres competicions provincials de gran nivell com a Territori Templer Experience, Oceanman Costa Azahar o Triatló Castelló, entre altres.

Clasificaciones

General Clubes

1º Vila-Swim

2º CN Benicarló

3º CN Vinaròs

Absoluta femenina

1º Yolanda Roig Planelles (CN Vila-real)

2º Chloe Lara Segura Ferraro (Anibe)

3º Sara Trilles Ruz (Triatlon Castellón)

Absoluta masculina

1º Miguel Bou Bernabeu (Anibe)

2º Jordi Curto Paya (CN Benicarló)

3º Javier Lloret Tomas (Vila-Swim)

Explora más

Vinaròs,ES
5:07 am, May 29, 2022
temperature icon 21°C
L: 21° H: 24°
Feels like 20.38 °C cielo claro
Humidity 60 %
Pressure1007 mb
Wind 12 Km/h
X