L’Ajuntament de Santa Magdalena ha celebrat, aquesta vesprada, el ple de constitució del nou ajuntament, eixit de les eleccions municipals del passat, 26 de maig.

  • El socialista, Sergio Bou, ha promés el seu càrrec com a alcalde de la corporació municipal i arranca d’aquesta manera la seua quarta legislatura, al capdavant del consistori de la localitat.

 

Bou ha afirmat en el seu discurs que: “continuarem avançant cap a una Santa Magdalena de Polpís millor, la que tots i totes mereixem, que nosaltres hem promés en campanya electoral i que sabem que amb l’esforç i col·laboració de tots vosaltres serà possible, malgrat les dificultats, que segurament hauran”.

Al mateix temps, l’alcalde de Santa Magdalena afirma que “vull continuar tenint una actuació de govern en la qual ningú se senta exclòs o apartat. Explicant cada decisió i actuació que s’adopte, primer als regidors i després a cada veí o veïna, que ens ho sol·licite, tal com estem fent fins ara”.

D’altra banda,  Bou ha agraït als regidors, que deixen el seu càrrec la dedicació durant els últims anys, mentre que ha felicitat els nous integrants per “el seu compromís pel nostre poble”.