Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Si a les millores del Skatepark, però la denominació es feina de la Comissió de Toponimia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

En el darrer plenari un dels punts de l’ordre del dia va ser la moció presentada per el grup VOX on es demanava acometre una reforma en la pista de skatepark municipal i la seua denominació.

El PVI, va mostrar públicament que estaven totalment d’acord en la part d’exposició de motius que feia referència a la millora de les instal.lacions del skatepark, perquè hi ha abandonament des de fa molt temps d’aquest espai i també una mancança d’elements i accessoris que faciliten el desenvolupament d’activitats a l’aire lliure.

També som coneixedors de la gran quantitat d’ususaris que fan ús d’aquesta pista tots els dies, per las qual cosa les seues instal.lacions se estan quedan obsoletes i estem totalment d’acord que hi ha que adequar aquest espai a la pràctica d’altres disciplines esportives , com el parkour ( era una de les popostes del PVI que portavem al nostre programa electoral) o bici-trial.

Nosaltres els vam invitar a retirar la moció perquè del contrari no la recoltzariem perquè enteniem i entenem que la moció presentada contenia dos apartats diferenciats, per una part la petició de denominació del skatepark municipal del camí Boverals com Skatepark – Ignacio Echevarria, i l’altra la millora de les instal.lacions amb la dotació d’una farmaciola i desfibril.lador, augment de paperes, fonts , bancs i fanals, aixi com la instal.lació de més elemnts per la pràctica esportiva.

Respecte a la primera part de la moció, hi ha que dir que l’Ajuntament de Vinaròs, va aprovar l’any 2008 un Reglament de Toponimia i la creació de una comissió de toponomia que entre les seues funcions hi ha la de proposar la denominació de carrers , places, etc … del municipi i ha de ser aquesta comissió la que porpose al pleno les denominacions als carrers, places… del municipi. Per tant, sent això així, el PVI va proposar la retirada d’aquest punt de la moció per a la seua tramitació conforme al Reglament de Toponimia.

Respecte al segon apartat de la moció, el PVI mostrem la seua conformitat amb la moció ja que la millora de les instal.lacions municipals sempre redunda en benefici dels vinarossenc s i per tant en aquesat tipus de qüestions, el PVI sempre estarà a favor.

Com he dit abans, si que estem a favor de millorar les instal.lacions del skatepark però la denominació creïem que es feina de la Comissió de Toponimia.

Explora más

Vinaros
11:10 pm, June 21, 2024
temperature icon 21°C
L: 21° H: 22°
Feels like 21.2 °C cielo claro
Humidity 67 %
Pressure1020 mb
Wind 17 Km/h