Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Sis empreses han presentat oferta per a l’explotació del bar de l’ermita

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Durant les properes setmanes els tècnics municipals valoraran les propostes per escollir la que millor s’adapte a les condicions

L’Ajuntament de Vinaròs informa que sis empreses han aportat les seues ofertes per a l’explotació del servei del bar de l’ermita. Recordem que la licitació es va publicar per part de la regidoria de Transició Ecològica a la Plataforma de Contractació del Sector Públic de l’Estat, el passat mes de febrer, per a poder presentar les ofertes de forma telemàtica.

Pel que fa a les condicions del contracte, s’inclou el manteniment i neteja del recinte de la plaça de l’ermita, així com la utilització de les cavallerisses per a esdeveniments. D’altra banda, cal assenyalar també que un dels aspectes més importants de la contractació serà l’organització d’activitats culturals i de conscienciació mediambientals per ajudar a dinamitzar l’ermita i conservar el paratge natural.

El regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero, s’ha mostrat molt satisfet per la presentació de les sis ofertes a la licitació. Segons indicava “és satisfactori veure l’interés que ha despertat entre el sector de l’hostaleria aquest procés per explotar el servei de bar en un espai tan emblemàtic com és l’ermita”.

[themoneytizer id=”55754-16″]

 

Explora más

Vinaros
9:37 am, May 28, 2024
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 21.84 °C nubes
Humidity 69 %
Pressure1021 mb
Wind 12 Km/h