Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

S’obri la circulació al carrer de Santa Magdalena

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Les feines han consistit en la renovació de la xarxa de canonades d’aigua, l’adequació de les voreres i la millora de l’asfalt de la carretera

L’Ajuntament informa que avui s’ha obert de nou la circulació de vehicles al carrer de Santa Magdalena, després de les obres d’adequació realitzades en el vial. Cal destacar que els treballs els ha assumit l’empresa FACSA dintre de les seues obligacions contractuals, sense que haja suposat cap despesa per a l’Ajuntament. Les feines han consistit en la millora la xarxa de canonades d’aigua, que presentava diverses deficiències degut al pas dels anys.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha indicat que “aprofitant aquestes obres s’ha fet la renovació de les voreres, per oferir una millor accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda”. Segons afegia en els propers dies es farà la plantació d’arbrat i s’instal·larà mobiliari urbà per oferir una millor imatge del carrer. Així mateix, assenyalava que també s’ha fet la preinstal·lació del cablejat per a poder fer la col·locació de fanals en vorera i substituir els actuals, ubicats a les façanes dels edificis, a més d’asfaltar de nou la carretera.

D’altra banda, Morellà comentava que també en les properes jornades es farà la instal·lació de pilones, a una banda del carrer, per oferir una major seguretat als vianants, al mateix temps que serviran per evitar que els vehicles estacionen a sobre de la vorera.

Carrer de Les Camaraes

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, ha explicat que en els propers dies també s’obrirà la circulació al carrer de Les Camaraes. Segons detallava també s’ha realitzat una important actuació amb la urbanització del tram del vial que dona a l’avinguda de Maria Auxiliadora.

Albella comentava que “fins ara aquest punt del carrer no disposava de voreres ni tampoc d’il·luminació i les feines han consistit en fer la urbanització del tram per garantir totes les dotacions i sobretot millorar la seguretat viària als vianants”. El regidor assenyalava que aquestes obres del carrer de Les Camares s’afegiran a les del vial de Santa Magdalena, oferint d’aquesta forma uns carrers més accessibles i segures per als veïns.

Explora más

Vinaros
12:07 am, May 27, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 21°
Feels like 20.56 °C nubes
Humidity 89 %
Pressure1018 mb
Wind 7 Km/h